Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Afends
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Afends

  Filters
  Filters

  Afends Apparel


  Afends werd geboren in 2006 in het kleine kustplaatsje Byron Bay, Australië. Dit dorpje staat bekend voor de free spirit surf en skate lifestyle - een movement waar Afends een grote affiniteit mee heeft.
  Declan Wise en Jono Salfield richtten het merk op met een klein schermbedrijf dat ze bezaten voor het afdrukken van band merch voor Punk- en Hardcore-bands.
  Met de toegevoegde cultuur van surfen en skateboarden aan de punk en hardcore-beweging van 2006, hebben de Afends-ethos en -stijl zich gevormd naar de "look en feel" die ze vandaag nog steeds bieden.
  Ze hebben een wereldwijde familie gevormd van gelijkgestemde en creatieve individuen verenigd door een gedeelde passie om de geest van ons leven te brengen. Ze evolueren voortdurend van range naar range, aanpassen en inspireren toekomstige trends op basis van de manier van leven van Afends.
  Hun filosofie 'Vraag alles' gaat niet over het opleiden van de mensen, maar over het inspireren van de mensen om zichzelf te scholen: geloof niet alles wat ze horen of zien, maar onderzoek en vind de antwoorden zelf.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.