Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Kleur:
  Geel
  Artikelnummer:
  003639
  Barcode:
  2013001188095

  Afends

  Afends Apparel


  Afends werd geboren in 2006 in het kleine kustplaatsje Byron Bay, Australië. Dit dorpje staat bekend voor de free spirit surf en skate lifestyle - een movement waar Afends een grote affiniteit mee heeft.
  Declan Wise en Jono Salfield richtten het merk op met een klein schermbedrijf dat ze bezaten voor het afdrukken van band merch voor Punk- en Hardcore-bands.
  Met de toegevoegde cultuur van surfen en skateboarden aan de punk en hardcore-beweging van 2006, hebben de Afends-ethos en -stijl zich gevormd naar de "look en feel" die ze vandaag nog steeds bieden.
  Ze hebben een wereldwijde familie gevormd van gelijkgestemde en creatieve individuen verenigd door een gedeelde passie om de geest van ons leven te brengen. Ze evolueren voortdurend van range naar range, aanpassen en inspireren toekomstige trends op basis van de manier van leven van Afends.
  Hun filosofie 'Vraag alles' gaat niet over het opleiden van de mensen, maar over het inspireren van de mensen om zichzelf te scholen: geloof niet alles wat ze horen of zien, maar onderzoek en vind de antwoorden zelf.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Roxy LASTKTTP DANCE TEE J KTTP
  € 35,99 voor € 21,59
  Roxy LASTKTTP DANCE TEE J KTTP
  € 35,99 voor € 21,59
  Roxy LASTKTTP DANCE TEE J KTTP
  € 35,99 voor € 21,59
  Roxy OFF1PC WE GO J WVTP
  € 39,99 voor € 23,99

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.