Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Al Merrick Happy

  € 655,00
  007955
  The Happy is a new performance shortboard model built to give surfers the freedom to easily go wherever their mind takes them. Low entry rocker and strategically placed forward volume allow the board to paddle well, get up to speed quickly, and perform extremely well in the tube. To harness all that speed, Happy’s refined rails and thinned out tail make for a highly responsive board that is also extremely forgiving through critical maneuvers and it holds like a mutha – no matter how hard you turn. Single concave under the front foot, transitioning into double between the fins, and flat off the tail give the perfect combination of speed and control. Over the past two years Britt refined and tweaked the design thanks to a steady stream of Team feedback by the likes of Zeke Lau, Lakey Peterson, Mikey February and Connor O’Leary—who have all since been riding it on the pro tour.

  Surf better. Be happy.

  Length Width Thickness Volume
  5’8 18 1/4 2 3/16 23.4L
  5’9 18 3/8 2 1/4 24.6L
  5’10 18 5/8 2 5/16 26.0L
  5’11 18 7/8 2 3/8 27.8L
  6’0 19 1/8 2 7/16 29.3L
  6’1 19 1/4 2 1/2 30.6L
  6’2 19 1/2 2 9/16 32.2L
  6’3 19 7/8 2 5/8 34.1L
  6’4 20 1/8 2 3/4 36.6L
  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Wit tinten
  Artikelnummer:
  007955
  Barcode:
  2013001363010

  Al Merrick

  All Merrick Surfboards


  Sinds 1969 besteedt Channel Islands Surfboards aandacht aan prestaties en kwaliteit door hard te werken, te innoveren en originaliteit te bieden. In de afgelopen 43 jaar is Channel Islands uitgegroeid van een lokale basisoperatie tot een vooruitstrevende organisatie, gericht op de beste surfers ter wereld. Het begon met hard-core surfen en kwaliteit in het achterhoofd en deze richtlijnen hebben hun door vier decennia van constante verandering in de brandingindustrie gebracht. Channel Islands zullen vorm geven aan het nieuwe millennium met innovatief design en kwaliteit als hun belangrijkste focus.

  "De drijvende kracht achter Channel Islands Surfboards is de vraag naar ontwerp gemaakt door de beste surfers ter wereld, waardoor surfen mogelijk is met de hoogst mogelijke prestaties. Om de meest toegewijde surfers de meest geavanceerde, prestatie-ontwerpen te bieden, is mijn passie "- Al Merrick, Designer / Shaper

  CI is een besloten organisatie gericht op door rijders aangedreven producten en productie van de best mogelijke apparatuur. Gelegen in een ultramoderne faciliteit op een steenworp afstand van Rincon Del Mar, vormt het CI-hoofdkwartier een fundament voor het ontwikkelen, testen en bouwen van borden terwijl het nog vele jaren werk biedt in Santa Barbara.

  Channel Islands Surfboards is in 1969 opgericht door Al en Terry Merrick. Vanaf zijn geboorte bracht Britt zijn dagen door in de fabriek aan het strand in Santa Barbara. Uiteindelijk begon hij samen met zijn vader Al te vormen in 1990. Hij is nu de leidende ontwerper en -vormgever voor CI en zet de familietraditie voort van het ontwikkelen van high-performance bordontwerpen die samenwerken met 's werelds grootste surfers. Van Tom Curren tot Dane Reynolds, Channel Islands blijft evolueren met de hoogste standaard van surfen.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Torq TET Fish
  € 458,95
  Lib Tech Puddle Fish
  € 758,95 voor € 625,00
  Lib Tech Quiver Killer
  € 758,95 voor € 625,00

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.