Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  BIC 7'0 Egg

  € 365,00 voor € 279,00
  006759

  BIC Surfboard 7’0

  De gloednieuwe EGG 7'0 '' (seizoen 2018) is een compromisloze moderne shape, met serieus brede neus- en strakke tail met scherpe rails. Verder heeft het board een flat entry rocker (weinig board buiging) waardoor het pedellen duidelijk makkelijker is. Eenmaal vroeg in de golf, sta je eerder op en surft de golf dus met meer snelheid. De 7’0 is een boardje wat uitstekend en snel op de commandos van de surfer reageert. 
   
  Het is HET perfecte board voor 50-70kg surfers die willen leren en gemakkelijk vooruitgang willen gaan, met veel grote surfsensaties vanaf het begin. Maar de EGG 7 is ook een uitstekende keuze voor meer ervaren surfers die alle soorten golven willen rijden, met volledig vertrouwen in de DURA-TEC-constructie van BIC. Verkrijgbaar in de originele Tri-fin (Thruster), het kan ook worden omgeschakeld naar Quad-fin set-up voor degenen die dat soort surfstijl kiezen.
  Bij meer vragen stuur ons graag een mail naar shop@hartbeach.nl

  Afmetingen: 7’0 x 22 x 2’ 7/8 (51 liter)

  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Wit tinten
  Artikelnummer:
  006759
  Barcode:
  2013001326374

  BIC

  Bic Surf


  Meer dan 20 jaar geleden lanceerde BIC Sport de eerste gegoten productie surfplank in de geschiedenis van de sport. Dit radicale idee opende de sport voor tienduizenden nieuwe surfers door een winnende combinatie van prestaties en duurzaamheid voor een redelijke prijs aan te bieden. Om een volledig assortiment gegoten planken te ontwerpen, heeft BIC sport samengewerkt met enkele van de beste board shapers in de branche. Een van die ontwerpers, Gerard Dabbadie, begreep en geloofde in het idee om surfen voor iedereen toegankelijk te maken en in het feit dat elk van zijn originele shapes precies zou worden gebouwd zoals bedoeld, in elk bord dat uit de mal kwam. Gerard is vanaf het begin bij het merk geweest en is dat nog steeds. Hij ontwierp de meeste modellen in het BIC Surfboard-assortiment, waaronder de legendarische 7'9- en 7'3-modellen, die beide meer dan 100.000 exemplaren hebben geproduceerd en verzonden vanuit de productiefaciliteit in Vannes, Bretagne.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.