Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  BIC 7'9 Surf Package Deal

  € 474,95 voor € 379,95
  000949

  BIC Surf Package Deal 

  • Surfboard 
  • FCS vinnen 
  • Leash (Kleuren kunnen variëren) 
  • Light Boardbag 
  • Wax (Base coat & top coat)


  BIC Surfboard 7’9

  Misschien wel de meest veelzijdige van het BIC-assortiment, de Easy Rider is alles wat de namen beloven - een uitstekende combinatie van longboard-stabiliteit en manoeuvreerbaarheid, met precies voldoende lengte om het gemakkelijk te besturen.

  Het gebruiksvriendelijke surfboard biedt voldoende flotering om alle soorten golven te pakken, terwijl de shape van de performance 'down-the-line' plezier biedt voor beginners tot gevorderde surfers. De Natural Surf 2 geeft lichtgewichten en kleinere surfers een duurzaam en stabiel "big-board" gevoel voor het starten. Zwaardere of grotere surfers zullen echter genieten van de mid-length en bewezen prestaties voor hun overgang naar kortere boards en grotere surfomstandigheden. De originele 7'9 "Natural Surf kreeg een reputatie voor veelzijdigheid, duurzame en betaalbare surfplank - daarom hebben BIC subtiele veranderingen aangebracht, zoals een neus beschermer.

  Een van de meest veelzijdige boards van het assortiment, vooral voor wie op zoek is naar een combinatie van longboard-stabiliteit en mini-mal-surfen. De Natural Surf 2 geeft lichte surfers een duurzaam en stabiel "longboard" -gevoel voor het gemakkelijke pakken van veel golven. Zwaardere surfers zullen genieten van de mid-range-lengte voor hun overgang naar kortere boards.

  Afmetingen: 7’9 x 22 x 2’ 7/8 (58 liter)

  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Diversen
  Artikelnummer:
  000949
  Barcode:
  2013001017845

  BIC

  Bic Surf


  Meer dan 20 jaar geleden lanceerde BIC Sport de eerste gegoten productie surfplank in de geschiedenis van de sport. Dit radicale idee opende de sport voor tienduizenden nieuwe surfers door een winnende combinatie van prestaties en duurzaamheid voor een redelijke prijs aan te bieden. Om een volledig assortiment gegoten planken te ontwerpen, heeft BIC sport samengewerkt met enkele van de beste board shapers in de branche. Een van die ontwerpers, Gerard Dabbadie, begreep en geloofde in het idee om surfen voor iedereen toegankelijk te maken en in het feit dat elk van zijn originele shapes precies zou worden gebouwd zoals bedoeld, in elk bord dat uit de mal kwam. Gerard is vanaf het begin bij het merk geweest en is dat nog steeds. Hij ontwierp de meeste modellen in het BIC Surfboard-assortiment, waaronder de legendarische 7'9- en 7'3-modellen, die beide meer dan 100.000 exemplaren hebben geproduceerd en verzonden vanuit de productiefaciliteit in Vannes, Bretagne.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  BIC 7'0 Surf Package Deal
  € 465,00 voor € 369,95
  BIC 7'3 Surf Package Deal
  € 449,95 voor € 359,95
  BIC 7'6 Surf Package Deal
  € 494,95 voor € 389,95
  BIC 8'4 Surf Package Deal
  € 519,95 voor € 409,95

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.