Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Kleur:
  Diversen
  Artikelnummer:
  452-90-0678
  Barcode:
  2013000902296

  Carver

  Carver


  Het begon allemaal in 1995 op een rustige zomer in Venice, Californië. Greg Falk en Neil Carver hadden de hele winter gesurft en wilde tijdens de lange zomerdagen door de warmere wateren van de golfbreker surfen, maar het was helaas zo vlak als een plas. 

  Niet eens een rimpel voor een longboard om nat te worden. Dus, net als de vele generaties voor hen, gingen ze de straat op met skateboards op zoek naar heuvels om te surfen. De historische buurten van Venice en Santa Monica zijn een echt skatepark van steile steegjes en oevers, toen ze op die asfaltgolven terechtkwamen, waren ze getroffen door hoe ongelijk surfend het was. 

  Natuurlijk, ze hebben een surf-achtige ervaring gehad, net zo goed als opstaan ​​op een bord en bankwisselingen kunnen bieden, maar ze hebben echt de snap en drive gemist die een surfplank heeft, die scherpe draaipunt krijg je bij de staart waarmee je echt kunt pompen door een golf om snelheid te krijgen. Hun skateboards voelden in vergelijking stijf aan. Ze probeerden de trucks nog meer los te maken, maar het enige wat ze kregen was snelheid vermindering, dus ze bleven alleen maar verbeelden wat ze wilden, niet in staat om dat gevoel te krijgen met een skateboard op de markt. En zodoende was het merk Carver ontstaan en is de rest geschiedenis.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 15:00u besteld, morgen in huis.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.