Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  CJ Nelson 9'9 CJ Nelson Colapintail Xeon Light Blue P

  € 1375,00
  000230
  CJ Nelson Colapintail 9'9

  "Deze longboard Colapintails zijn een ontwerp waar ik een paar jaar aan heb gewerkt met Ryan Engle en CJ Nelson. Deze boards hebben me geholpen de kloof te overbruggen tussen logboeken en longboards in performance-stijl. Met een pijlstaart met benedenrails, zorgt dit voor zeer soepele en kritische bochten, en met een enkele vin helpt het board trim en neus rijden met snelheid en stabiliteit. Om dit bord te helpen ontwerpen, nam ik het concept van mijn middellange lengte en rekte het uit naar een longboard-versie. Ik heb op dit bord gesurft op veel verschillende rifpauzes in Zuid-Californië, maar heb het vooral aangepast aan de golfstijl van San Onofre, waar de golven lang en zacht zijn. " - Corey Colapinto

  Xeon Glasvezel
  • Mix van traditioneel glasvezel en ondoorzichtig pigment om die klassieke uitstraling te geven.
  • Flex-kenmerken ... De meeste flex van al ons lamineerproces. Onmiddellijke verslaving waarschuwing.
  • Traditionele uitstraling met ruimtegevoel.
  Dimensies:
  • 9’3 ″ x 22.5 ″ x 2.88 ″ (67 L)
  • Breedte 12 ″ van neus: 18 1/4 ″
  • Breedte 12 ″ vanaf staart: 13 3/4 ″
  • 9'9 ″ x 23 ″ x 3.13 ″ (79 L)
  • Breedte 12 ″ van neus: 18 1/4 ″
  • Breedte 12 ″ vanaf staart: 14 1/8 ″

  Bouw:
  Thunderbolt rood

  Single Fin-systeem

  Aanbevolen vinopstelling
  : Flying Diamonds Revival Fin

  Shaper: Ryan Engle  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Blauw
  Artikelnummer:
  000230
  Barcode:
  2013000995120

  CJ Nelson

  CJ Nelson

  In samenwerking met Aussie-shaper Ian Chisholm heeft CJ Nelson enkele van de meest functionele, traditionele en moderne designs boards gemaakt die mensen ooit hebben gereden. Waarvan er tegenwoordig een beperkt aantal zal worden aangeboden.

  Of het nu gaat om traditioneel polyester of Epoxy Matrix, alle planken stralen gratie en stijl uit, waarbij functie de onderliggende focus van ons ontwerp is. Als duurzaamheid en prestaties zijn wat u zoekt, zoek dan niet verder.

  (CJ Nelson)
  Bereid uit hoe je surft, hoe je leeft, wie je bent en laten we samen onze sport evolueren. 

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.