Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Creative A. Five Sugars

    € 1028,95
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    007846

    De Five Sugars is een van de meest veelzijdige surfboards die we hebben gemaakt, dankzij de moderne rocker en hogere volume die het peddelen en golven vangen tot een droom maken.

    Het heeft een 2+1 vinnenopstelling, en de lichtjes gerolde V-bodem door de achterste helft zorgt voor soepele rail-naar-rail overgangen. Een vlakkere middensectie zorgt voor snelle trimmen, terwijl het concave in de voorkant in het spel komt bij lange verlengde nose-rijden in alle secties van de golf!

    Misschien ben je een shortboarder die dat board wil voor de kleinere dagen, maar geen beest wil en toch de mogelijkheid wil hebben om van de top af te rollen en veel snelheid te hebben. Of misschien ben je een longboarder die een board wil om te neus rijden en te draaien met veel snelheid in die golven die niet je perfecte point setup zijn. Dan is dit het board voor jou.

    OMSCHRIJVING: Deze gladde en evenwichtige omtrek heeft een iets ingetrokken staart voor aandrijving en versnelling in bochten, en de vollere, weelderige neus helpt bij langdurig neusrijden in alle secties van de golf.

    ROCKER: Met de nadruk op een allrounder heeft de Five Sugars een medium rocker met een vlak paneel door het midden, waardoor dit board gemakkelijk peddelt en door die dode secties stroomt met minimale inspanning. Een lichte lift in de neus maakt die late take-offs gemakkelijker en helpt ook bij geweldig nose-rijden, terwijl de lichte lift in de staart zorgt voor mooie aandrijving en soepele, strakke bogen door je bochten.

    CONTOUREN: Subtiel maar effectief, de langere diepere concave in de neus creëert lift terwijl je die tenen overhangt. Zijn vlakkere middenstuk creëert snelheid en trim, en de lichtjes gerolde V-vorm door de achterste helft zorgt voor gemakkelijke rail-naar-rail overgangen.

    DEKLAY-UP: 2 x 6oz 1 x 6oz Dekpatch

    ONDERKANTLAY-UP: 1 x 6oz doek 1 x 6oz Finpatch

    PRESTATIES: Als een allrounder paddelt het geweldig, trimt met versnelde snelheid en zal draaien waar je maar wilt op de golf. Met een voller neusontwerp zal het gemak van neus rijden je laten hangen met de beste. Van vlak tot dubbel hoofdhoogte is dit een van de beste allround boards die je in je quiver kunt hebben! Geniet ervan!

    SPECIFICATIES
    LET OP: Vinnen meegeleverd met het board / Rijdersgewicht is gebaseerd op boardvolume en vaardigheidsniveau van de tussenliggende rijder
    Lengte Breedte Dikte Volume Vinnen Ongeveer Gewicht Bereik
    8'6" 23" 2 5/8" 59,7 ltr 7” CA Custom Fin (meegeleverd) met FCSII Performer-sides (aanbevolen) 90kg / 198lb of minder
    9'1'' 23 1/4'' 2 13/16'' 68,8 ltr 7” CA Custom Fin (meegeleverd) met FCSII Performer-sides (aanbevolen) 90kg / 198lb of minder
    9'6'' 23 1/2'' 3' 1/16" 77,7 ltr 7” CA Custom Fin (meegeleverd) met FCSII Performer-sides (aanbevolen) 90kg / 198lb +

    TECHNISCHE INFORMATIE
    Constructie Polyester - PU-constructie
    Polyester- of PU-constructie maakt gebruik van traditionele materialen en lamineringstechnieken om een sterk, betrouwbaar surfboard met hoogwaardige afwerkingen te produceren. Alle polyesterboards worden CNC-gefreesd uit de bestanden van de shapers en met de hand gelamineerd met hoogwaardige componenten zoals Hexcel glasvezel, Silmar hars en Bennett schuim.
    Jarenlang zijn traditionele polyesterboards toonaangevend geweest in het prestatiesurfen. Deze boards hebben een progressief flexpatroon dat wordt gecontroleerd door een hoogwaardige houten stringer en voelen zeer betrouwbaar onder je voeten aan. Polyesterconstructie presteert in alle surfomstandigheden en kan worden aangepast om een breed scala aan surfboardmodellen te passen.
    Je kunt meer te weten komen over de surfboardconstructie van GSI op onze pagina over surfboardconstructie.

    Boardcontouren Enkel Plat
    Rail Neutraal
    Rijvaardigheidsniveau Beginner, Tussenliggend, Gevorderd
    Golfhoogte 0-6ft Golven

    Levering

    - Surfboards worden verzonden met een koerier voor fragiele vracht.
    - Wij nemen z.s.m. contact met je op om een levermoment in te plannen.

    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Creative A.

    Kleur:
    Wit tinten
    Artikelnummer:
    007846
    Barcode:
    2013001359037
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.