Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Creatures Creatures All-Rounder 3-4 boards

  € 304,00
  008591
  The All-Rounder 3-4 Boardcover is designed for surf/life travel. It has a more traditional coffin template, catering to surfers travelling with a range of different board shapes; from your regular shortboard to your favourite fish or soft board. The added internal capacity is perfect for packing everything needed for family surf trips or trips where you want to take it all.

  The All-Rounder 3-4 features the exclusive DIAMOND-TECH fabric, a custom-made interwoven dobby fabric which is resistant to UV degradation, stable in high temperature ranges and has a hydrophobic coating. While the DIAMOND-TECH fabric provides superior abrasion resistance, the 10mm closed cell foam padding provides board protection in the event of impact. The Air-Flow Ventilation System allows trapped air to be removed from the Boardcover, replacing it with cool fresh air, removing humidity and moisture. Additional features listed below.
  • 10mm Closed Cell FOAM padding
  • DIAMOND-TECH fabric
  • Marine Grade Corrosion resistant - PK Nylon Zipper
  • Air-Flow Ventilation System
  • EVA reinforced padded carry handle with Neoprene lining on the underside for added comfort
  • Ergonomic mesh lined shoulder strap with 10mm Foam internal padding
  • Lengthened Zipper - Flip Lid construction for easy packing
  • Internal compression straps
  • External compression straps
  • Added drag plate with high-density NYLON skid plates
  • Front, centre and rear padded drag handle
  • Adjustable Internal padded foam dividers
  • Internal Modular Packing System loops (x 5)
  • Metal reinforced shoulder strap clip
  • Dual position shoulder strap for hands-free wheeling
  • Durable high-density luggage wheels and external reinforced drag plate
  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Zwart tinten
  Artikelnummer:
  008591
  Barcode:
  2013001394717

  Creatures

  Creatures


  Yallingup, West-Australië is het thuis- en testterrein voor Creatures producten. Gelegen aan West-Australië's golf-rijke Zuid-West kust, Yallingup de omgeving heeft enkele van 's werelds beste surfers voortgebracht. 

  De regio heeft meerdere breaks binnen een relatief korte kustlijn, de meeste met een reputatie voor kwaliteit en een kracht vergelijkbaar met die van Hawaii. Het is de perfecte plek om surfproducten te bedenken, ontwikkelen en testen. 

  Het was hier in Yallingup dat een jonge John Malloy zijn roots kent nadat hij in 1972 uit Los Angeles was gekomen. Gedurende de 4 jaar die volgde, ontwikkelde hij en een partner 's werelds eerste urethaan leash met injectiedelen om de krachtige lokale golven aan te pakken. Die onderneming leidde tot een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van surfaccessoires die tot op de dag van vandaag voortduurt.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.