Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Creatures Creatures fin key + leash string

  € 1,95
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  003258

  Get this pot, put it in your van for a surftrip and make some friends a long the way; Any surfer who uses Surf Fins needs at least one of these! Make sure you’ve got some spares hidden, as they’re bound to get pinched by your mates…We have added a leash string as you may lose this also.

  Fin Key and Leash String. Never get caught unprepared again, our molded Nylon Fin key with stainless steel Allen Key comes with a durable and reliable Creatures Leash String.

  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Creatures

  Creatures


  Yallingup, West-Australië is het thuis- en testterrein voor Creatures producten. Gelegen aan West-Australië's golf-rijke Zuid-West kust, Yallingup de omgeving heeft enkele van 's werelds beste surfers voortgebracht. 

  De regio heeft meerdere breaks binnen een relatief korte kustlijn, de meeste met een reputatie voor kwaliteit en een kracht vergelijkbaar met die van Hawaii. Het is de perfecte plek om surfproducten te bedenken, ontwikkelen en testen. 

  Het was hier in Yallingup dat een jonge John Malloy zijn roots kent nadat hij in 1972 uit Los Angeles was gekomen. Gedurende de 4 jaar die volgde, ontwikkelde hij en een partner 's werelds eerste urethaan leash met injectiedelen om de krachtige lokale golven aan te pakken. Die onderneming leidde tot een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van surfaccessoires die tot op de dag van vandaag voortduurt.

  Kleur:
  Diversen
  Artikelnummer:
  003258
  Barcode:
  9339740023331
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.