Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • DHD
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  DHD

  Filters
  Filters
  DHD Mini Twin
  € 799,00

  Darren Handley Designs

  Darren Handley groeide op aan de Australische golfrijke Gold Coast, een unieke met betrekking tot de hoge concentratie van wereldberoemde golven en het talent dat de voortdurend rond deze kust surft. Door de verscheidenheid aan golven van de Gold Coast heeft Darren zijn vaardigheden kunnen verfijnen om de meest prachtige boards ter wereld te maken.

  Beschouwd als een van 's werelds beste shapers maakt Darren onder andere ook boards voor waaronder 3X ASP Wereldkampioen Mick Fanning en 6X ASP Wereldkampioen Stephanie Gilmore.

  (Darren Handley)
  DH is niet alleen een vormgever, maar eerder de complete fabrikant van surfplanken. Bijna 50 jaar oud, ben ik nog steeds de schuurmachine aan het pakken en aan het werk in de glazen kamer, ik ben praktisch. Het draait allemaal om de perfecte surfplank om die ultieme rit te creëren. 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.