Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Surfing Santa's 2018

    Surfing Santa's 2018

    -

    Op zaterdag 15 december organiseren Hart Beach & Quiksilver weer het populaire Surfin’ Santas Event. Een surf event waarbij meer dan 100 topsurfers verkleed als Santa Claus tegelijk gaan surfen. Doe je mee aan het wereldrecord?!

    Surfin' Santas 

    Na het succes van vorig jaar, kijken we NU al uit naar Surfin' Santas 2018. Samen met jou willen we het wereldrecord gaan verbreken dat momenteel op 320 surfende Santa's staat. Are u in?

    SURFIN' SANTAS 2017
    "Met een buitentemperatuur van 6 graden, koude wind en een water temperatuur van slechts 5 graden gingen vorig jaar in Scheveningen bijna 100 surfers en suppers het water in om deel te nemen aan het internationaal bekende Surfin' Santas Event. Hart Beach, de organisator die het Surfin Santas vandaag voor het eerst naar Europa haalde, was zeer happy met de goede golven en de weersomstandigheden waarbij er alleen om 14.00 uur even sprake was van een hagelbui. Ook over de grote opkomst zijn ze meer dan tevreden en ze zien het dan ook als een prachtig pre event om volgend jaar het wereldrecord van 320 surfende kerstmannen te kunnen challengen."

    Check hier de aftermovie

    Wat?

    De hele Scheveningse line-up zal weer gevuld zijn met met surfende Santa's! Hart Beach zorgt voor een DJ, gluhwein, fotografen en cameraman. Voor de deelnemers stellen we ook onze surfboards, SUP's en XL SUP's ter beschikking!


    12:00 | Verzamelen & pakken ophalen
    14:00 | Liquid courage from santa's little helpers & warming up with DJ
    14:30 | Santa Surfin'
    15:00 | Day Time Disco - Official Santa Afterparty
    17:00 | End

    Mee doen 

    Deelname aan het Hart Beach Quiksilver Surfin’ Santas Event is gratis, maar daarbij moet je wel kunnen surfen en is het dragen van een Santa Claus outfit verplicht. Inschrijven kan vanaf 7 jaar. Wacht niet te lang: we hebben 125 pakken beschikbaar! Het belooft een drukke dag te worden waarbij niet alleen surfers mee doen maar ook veel locals en media komen kijken :-)

    Natuurlijk is iedereen in Santa Claus outfit welkom tijdens 't event en de Day Time Disco on the Beach. 

    En.... er valt ook nog iets te winnen.. The Last man (or woman) standing gaat er met een Hart Beach Shop Cheque van €100,- vandoor! 

    Inschrijven kan hier:

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.