Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Over Events

  Al sinds 1984 organiseren wij iedere dag weer met veel plezier de leukste uitjes, feestjes en groepsactiviteiten op het strand. Dat gaat van surfen tot aan een yoga experience, volledige BBQ’s tot en met zakelijke meetings. Ons Events Team bestaat twee ervaren event managers, maar staat niet zonder de hulp van onze gehele surfcrew. Je vindt ze in het kantoor boven de surfschool, maar vaker nog op en rondom ons strandpaviljoen aangezien ze continu bezig zijn met regelen en organiseren van events. 

  Plan jouw event  Ons Team

  Events
  Femke Veen - Event Manager
  Anne Huntjens - Event Manager

  Marketing
  Eva Wiewel - Marketing & Sales manager
  Onze groepsactiviteiten

  Het activiteiten aanbod is divers en relevant voor een brede doelgroep. We vinden het ontzettend leuk om te zien dat we kleine groepen ontvangen maar ook partijen mogen organiseren voor bijvoorbeeld de medewerkers van grote, bekende merken. Iedere dag is voor ons anders, maar we zullen altijd alles op alles zetten om jullie in de watten te leggen en er een topdag van te maken. We gaan net een stapje verder en hopen al onze gasten te verrassen met net dat stukje extra service en persoonlijke benadering. Hart is onze huiskamer en we ontvangen iedereen als onderdeel van onze familie.

  Reserveren

  Wil jij ook een feestje organiseren bij Hart, een uitje plannen of ben je benieuwd naar wat we allemaal kunnen regelen? Dat kan door het offerte formulier in te vullen of even te bellen naar ons kantoor. Wij begrijpen dat ieder uitje anders is en proberen deze altijd zo goed mogelijk naar wens in te vullen. We leggen graag een en ander aan je uit en kunnen je uitleggen hoe alles in zijn werk gaat en welke extra’s er wel en niet mogelijk zijn.

  Hart Beach Events

  Naast particuliere events organiseren we ook heel het daar door eigen Hart Beach Events. Dat zijn niet alleen de populaire Kerst- en Paas ontbijtjes, maar ook legendarische feestjes tot in de vroege uurtjes, introductiedagen tot de surfsport en de bekende Nieuwjaars Surf. Deze events vind je in onze agenda, op social media en worden ook uitgelicht op onze blog. Inschrijven voor deze zogenoemde “commerciële” evenementen kan altijd via de inschrijfformulieren in de agenda.

  Je vindt ons hier

  Wil je ons bellen, mailen of even langskomen? Check hier onze contactgegevens.

  Activiteitenaanbod

  Klik meteen door naar al onze groepsactiviteiten en kies wat bij jouw uitje past!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.