Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Events

  Altijd een feestje op het strand

  Aan de slag

  Activiteiten

  Bekijk

  Events voor groepen

  Brochure

  Contact Events

  Strandweg 3b
  2586 JK Scheveningen


  070 350 25 91
  events@hartbeach.nl

  Altijd iets te vieren

  Rock&Roll and good vibes

  Onze unieke strandlocatie, de heerlijke keuken en verschillende strand & wateractiviteiten maken Hart Beach dé plek om te relaxen of juist een sportieve kant van jezelf te ontdekken. Wil je een teamuitje, zakelijke meeting, familiedag, kinderpartijtje of vrijgezellenfeestje organiseren? Bij ons vul je deze volledig naar jouw wensen in. Ons team gebruikt het strand en de zee als attributen voor een toffe beleving en optimale teambuilding. Onze besloten ruimtes lenen zich daarnaast om tijdens brainstormsessies of vergaderingen tot compleet nieuwe inzichten te komen. Bekijk onze events brochure voor een overzichtelijk aanbod van alle mogelijkheden en vertel ons meer over jouw ideale dag aan het strand. Wij denken graag met je mee en maken er samen een onvergetelijke dag van. Tot snel op het strand!


  • Sinds 1984

   Al sinds de jaren 80 organiseren wij iedere dag met plezier uitjes, feestjes en events!
  • 365 dagen per jaar feest

   Bij Hart Beach kun je heel het jaar door jouw evenement organiseren. Ook zorgen wij er met onze eigen events voor dat er ieder seizoen leuke dingen te doen zijn op het strand
  • Voor elke leeftijd

   Of het nu om een kinderverjaardag gaat of de 80e verjaardag van oma, wij hebben voor iedere leeftijd een passend arrangement
  • Zakelijk en particulier

   Wij organiseren events voor zowel zakenlui als particulieren. Ieder gezelschap is welkom bij Hart!

  Lente & Zomer 

  A la carte eten

  Menukaart

  Surfshop

  Shop de nieuwste collectie

  Shop

  Shout out

  Meet our friends

  Join the surfing lifestyle

  Volg ons op social

  Niets meer missen

  Wij houden je op de hoogte

  Wil jij geen enkele aanbieding, event of lancering van een nieuwe collectie meer missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, we'll keep you posted!

  Inschrijven

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.