Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Bedrijfsuitje Scheveningen

  Bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen

  Activiteiten met collega's  Als (zakelijk) bedrijf wil je soms de werkelijkheid van alledag ontvluchten en met je collega’s en werknemers in een “vreemde” omgeving ontstressen waar je de mogelijkheid creëert om elkaar op een andere manier en misschien zelfs beter te leren kennen. Dan zit je bij Hart Beach goed! Bij ons organiseer je het leukste bedrijfsuitje van Scheveningen.

  Wij bieden diverse activiteiten aan waar verschillende elementen aan bod komen; samenwerking, sportiviteit, creativiteit, verdieping en grensverleggend. Ons aanbod is geschikt voor iedereen en we denken graag met je mee om een goede invulling te geven aan jouw bedrijfsuitje, bedrijfsdag of bedrijfsfeest! Onze gastvrije crew doet er alles aan om jullie bedrijfsuitje op Scheveningen bij Hart Beach, onvergetelijk te maken.

  Naast het organiseren van activiteiten voor uw bedrijfsuitje, serveren wij in ons restaurant gerechten van hoogwaardige kwaliteit met voornamelijk biologische ingrediënten. Ideaal om een sportieve dag aan te vullen met een uitgebreide lunch, borrel of BBQ. Dansend de ondergaande zon zien ondergaan met een glas huisgemaakte Sangria in de hand? Of nog de laatste energie op een volleybalveld wegtikken?

  In de koudere maanden behoort een luxe tasting menu aan gedekte tafels ook tot de mogelijkheid.
  Wil je graag meer weten over een bedrijfsuitje bij Hart Beach?
  Neem contact met ons op via mail, telefoon of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen.

  Offerte aanvragen

  events@hartbeach.nl

  +31 (0) 70 350 25 91

  Klik hier

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.