Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.  Vrienden en familie op het strand


  Hart Beach is een familiezaak gerund door familie en het mag vanzelfsprekend zijn dat iedereen bij ons welkom is. Of het nu de 80ste verjaardag van oma is, het 40 huwelijksfeest van je ouders, het teamuitje van je hockeyteam, je dertigste verjaardag met een toffe band of een 21 diner met vrienden aan een gedekte tafel met verse bloemen, er is vanalles mogelijk bij Hart Beach!

  Samen eten is altijd fijn en we bieden diverse mogelijkheden aan. Denk aan uitgebreide brunches, lunches, borrel of een BBQ met alles erop en eraan. In de koudere maanden als we de grootste drukte van de zomer achter ons kunnen laten verandert onze kaart. We bieden voor groepen wisselende menu’s aan of een 5-gangen tasting menu naast onze vertrouwde BBQ.

  Een extra dimensie geven aan jouw feestje? Dat kan door middel van een activiteit aangepast aan jouw gezelschap. Of huur via een ons een band of DJ in en dans met je voeten in het zand. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

  Neem contact met ons op via mail, telefoon of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen.

  Offerte aanvragen

  events@hartbeach.nl

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.