Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Vrijgezellenfeest Scheveningen strand

  Vrijgezellenfeestje op het strand van Scheveningen

  Sportieve, creatieve & uitdagende activiteiten  Hart Beach is toch wel DE plek voor een geslaagd vrijgezellenfeestje op het strand van Scheveningen! Hoe fijn om een dag op het strand te vertoeven in een omgeving waar je je direct in vakantiesferen begeeft.
  Naast surfen kun je bij ons nog veel meer sportieve, creatieve of uitdagende activiteiten organiseren. Gecombineerd met een ontbijt, lunch, borrel of BBQ? Wij serveren in ons restaurant gerechten van hoogwaardige kwaliteit, bereid met voornamelijk biologische ingrediënten. Een gezonde vega(n) lunch, onze signature Wipe Out burger of een uitgebreide BBQ met alles erop en eraan, we bieden diverse mogelijkheden om jouw vrijgezellenfeestje op het strand van Scheveningen tot een succes te maken.

  Waar je ook voor kiest als organisator van het feestje, de bruid of bruidegom to-be zal aangenaam verrast zijn. Onze event managers helpen je graag met het vormgeven van het perfecte vrijgezellenfeestje waar iedereen blij van wordt.

  Wil je graag meer weten?
  Neem contact met ons op via mail, telefoon of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen.

  Offerte aanvragen

  events@hartbeach.nl

  +31 (0) 70 350 25 91

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.