Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  FCS Day Long Board

  € 130,00
  005431

  Ultralight and tough. The ideal cover for day-to-day use.
  Designed to fit longboards.

  Features:

  • Lightweight: lightweight material ​to minimise boardbag weight. 30% lighter than previous model.
  • 5mm High Density Padding: perfect protection for day-to-day use.
  • Contoured Stretch Fit: uses a unique ‘armadillo’ strip that not only provides ventilation, but keeps the bag snug and secure around your board.
  • 3D Rail Protection: eliminates seams and provides a continuous layer of high density foam that contours to the shape of the rail.
  • Expandable Fin Wing: allows for you to carry your board with or without fins.
  • Ergonomic Shoulder Pad: double layered and vented to provide the ultimate in comfort and support.
  • Noncorrosive Zippers: built for strength, durability and resistance to seizing.

  Size -Width - Weight

 • 8'7"- 22 4/7" / 573mm - 1.6kg
 • ​9'3"- 23 1/2" / 596mm - 1.8kg
 • ​9'7" - 24 1/5" / 614mm - ​1.9kg
 • ​10'3" - 25" 1/4 / 642mm - ​2.1kg

 • Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Zwart tinten
  Artikelnummer:
  005431
  Barcode:
  2013001392829

  FCS

  FCS


  Geïntroduceerd in Australische sinds 1994. Tot op de dag van vandaag is FCS het sterkste, meest succesvolle en het meest gebruikte vin-systeem ter wereld.

  Sinds de wereldwijde release in 1994 zijn 28 ASP World Titles en talloze evenementen gewonnen met FCS. Geen enkel ander systeem in de wereld kan aanspraak maken op een enkele ASP-wereldtitel in de divisies voor heren, dames, junioren of longboards. Het succes van FCS is een bewijs van de voordelen ten opzichte van andere vinsystemen, dit omvat ook traditionele vaste vinnen.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.