Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  FCS FCS II 9.75″ Kelia Moniz PG Stillwater

  € 100,00
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  014660

  Kelia Moniz's longboard vin
  Als een van de meest stijlvolle surfers ooit op een longboard, was het voor FCS van het grootste belang om samen met de Hawaiiaanse wereldkampioene een vin te ontwikkelen die haar volledige vrijheid van expressie en creativiteit in het water zou geven.

  Met een knipoog naar George Greenough is deze template een klassieke, uitgebalanceerde vin voor gecontroleerd trimmen, stabiel van de bodem rijden en soepele, gebogen bochten.

  Features:

  • Type boards: Gemaakt van Performance Glass in kleuren die Sis zelf heeft uitgekozen, is deze vin van 9,75" geschikt voor de meeste traditionele longboards
  • Kleur: Stillwater

  Heb je moeite met het uitkiezen van je nieuwe vinnen? Hier helpen we je graag verder!

  Kleur
  Maat
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  FCS

  FCS


  Geïntroduceerd in Australische sinds 1994. Tot op de dag van vandaag is FCS het sterkste, meest succesvolle en het meest gebruikte vin-systeem ter wereld.

  Sinds de wereldwijde release in 1994 zijn 28 ASP World Titles en talloze evenementen gewonnen met FCS. Geen enkel ander systeem in de wereld kan aanspraak maken op een enkele ASP-wereldtitel in de divisies voor heren, dames, junioren of longboards. Het succes van FCS is een bewijs van de voordelen ten opzichte van andere vinsystemen, dit omvat ook traditionele vaste vinnen.
  Artikelnummer:
  014660
  Barcode:
  2013001728178
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.