Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  FCS H4 Uni-Directional Carbon

  € 150,00
  007824

  UNIEKE SJABLOON

  Radicaal verschillende zij- en middenvin-sjablonen creëren een krachtige vin-set met ultieme snelheid en aandrijving.

  ZIJVINPROFIEL: Onderste gedeelte zorgt voor maximale acceleratie, terwijl de bijl-achtige punt zorgt voor stabiliteit en controle.

  CENTER FIN-PROFIEL: sterk hellende elliptische omtrek vermindert de weerstand en biedt een gevoel van voorspelbaarheid bij het loslaten door bochten.

  FIN FOILS-SJABLOON: dikkere basis met taps toelopende punt optimaliseert flex en reguleert de afgifte van energie tijdens rail-naar-rial-overgangen.


  Ideale omstandigheden

  Een breed scala aan omstandigheden, vooral goed bij kritieke bovengrondse golven.


  Bordtypes

  Ontworpen voor het FCS II Fin-systeem.

  Aanbevolen voor shortboards met prestaties met een middelmatige tot lage rocker.


  Fin Family

  Accelerator: vind controle. Snelheid, flow en respons met extra controle.  NEW CONSTRUCTION

  PRECISION SWISS ENGINEERED: Creates perfect synergy between fin geometry & HI-FI materials, giving smooth & predictable feel.

  HIGH DENSITY UNI-DIRECTIONAL CARBON FIBRE: Light & super strong with custom orientation to transfer more of your energy into speed than any other fin.

  DYNAMIC TRAILING EDGE: Internal composite morphs under extreme load, enabling the fins to be pushed harder without sliding out.

  INNOVATIVE PRODUCTION: Highly specialised robotic automation combined with camera assisted quality control, ensures absolute accuracy.
  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Zwart tinten
  Artikelnummer:
  007824
  Barcode:
  2013001358351

  FCS

  FCS


  Geïntroduceerd in Australische sinds 1994. Tot op de dag van vandaag is FCS het sterkste, meest succesvolle en het meest gebruikte vin-systeem ter wereld.

  Sinds de wereldwijde release in 1994 zijn 28 ASP World Titles en talloze evenementen gewonnen met FCS. Geen enkel ander systeem in de wereld kan aanspraak maken op een enkele ASP-wereldtitel in de divisies voor heren, dames, junioren of longboards. Het succes van FCS is een bewijs van de voordelen ten opzichte van andere vinsystemen, dit omvat ook traditionele vaste vinnen.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.