Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  FCS II - AIPA - Twin +1 - Surfboard Fins

  € 125,00
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  014652

  Ontworpen door Akila Aipa, zoon van Hawaiiaanse legende Ben Aipa, is deze twin fin template ontwikkeld als aanvulling op het ontwerp van zijn unieke boardsjablonen, die meer gericht zijn op prestaties dan op esthetiek. Over het algemeen is het een kleinere set-up die je als twin kunt gebruiken of de trailer erin kunt gooien voor een meer vertrouwd 'thrustergevoel'.

  "Ik heb ongeveer vijf jaar aan deze vin gewerkt om hem te krijgen wat ik wilde. Hij heeft een gemiddelde basis en een gemiddeld oppervlak, maar staat meer rechtop en heeft een dunnere tip die je pivot biedt op het gezicht en in de pocket, terwijl hij je toch stabiliteit en drive geeft." - Akila Aipa

  Features:

  • Type boards: Ontworpen voor het FCS II vinsysteem. Aanbevolen voor alle boardtypes, inclusief fish, funboard en twin fin boards
  • Materiaal: Performance Glass
  • Kleur: Black/Teal

  Heb je moeite met het uitkiezen van je nieuwe vinnen? Hier helpen we je graag verder!

  Kleur
  Maat
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  FCS

  FCS


  Geïntroduceerd in Australische sinds 1994. Tot op de dag van vandaag is FCS het sterkste, meest succesvolle en het meest gebruikte vin-systeem ter wereld.

  Sinds de wereldwijde release in 1994 zijn 28 ASP World Titles en talloze evenementen gewonnen met FCS. Geen enkel ander systeem in de wereld kan aanspraak maken op een enkele ASP-wereldtitel in de divisies voor heren, dames, junioren of longboards. Het succes van FCS is een bewijs van de voordelen ten opzichte van andere vinsystemen, dit omvat ook traditionele vaste vinnen.
  Kleur:
  Blauw tinten
  Artikelnummer:
  014652
  Barcode:
  2013001728031
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.