Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Feather Fins Dual tab W. Cardoso F

  € 79,95
  008651

  The new Athlete Series Willian Cardoso; a fin in fiberglass construction, perfect for surfers with weight and great strength in the turns.

  Considered as a first quality construction, the fins have been designed under W. Cardoso's guidelines with precision using fiberglass and the highest quality resin. This unique material has a relationship of rigidity and response without equal, ideal for open face waves.

  Boardtypes
  Dual tab; compatible with FCS.

  Sizes

  • FIN SIZE SMALL : BASE: 4.28" / 109MM DEPTH: 4.41" / 112MM AREA: 14.22"² / 9172MM² SWEEP: 31° FOIL: FLAT
  • FIN SIZE MEDIUM - SIDE: BASE: 113MM DEPTH: 117MM AREA: 9750MM² SWEEP: 36.6º FOIL: FLAT CENTRE: BASE: 109MM
   DEPTH: 11​2MM AREA: 9172 MM2
  • FIN SIZE XLARGE - SIDE: BASE:116 MM DEPTH:116 MM AREA:10.510.28MM2. 1 SWEEP: 27º FOIL: FLAT

  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Diverse tinten
  Artikelnummer:
  008651

  Feather Fins

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.