Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Firewire Seaside Futures

  € 789,95
  007534

  HEY ROB, WAT IS DE SEASIDE..?

  Gewoon de Go Fish evolueren naar iets nieuws. De Go Fish gaat snel en voelt skatey en los en ik ben er dol op, en toen ik er een paar jaar op reed, wilde ik meer high-performance voelen - meer carves, strakkere bochten. Dus de Seaside gaat over het verfijnen ... minder gebied in de staart, het versmallen van de uiteinden van de swallow, het creëren van meer curve en het versmallen van de neus. Alle elementen om te rippen terwijl de Go Fish cruisey en leuk blijft.

  Waarom is de Seaside alleen in quad verkrijgbaar?

  Ik besloot dat als ik een quad ging maken, ik een quad zou maken die strikt een quad is ... de concave en onderste contouren om dat idee heen te ontwerpen. Ik heb mijn hele concave setup die ik op de Moonbeam en Go Fish heb gebruikt, opnieuw ontworpen en met de quad-setup in gedachten gedaan, zodat alles samenwerkt.

  Hoezo heb je dit board naar je home spot genoemd, Seaside?

  Het benoemen van surfplanken is misschien het moeilijkste wat je kunt doen op de planeet [lacht]. Het is gewoon de perfecte shred stick als ik op mijn thuisplek surf, Seaside.

  Waarom is de Seaside gebouwd in Helium?

  De eerste die ik voor Tahiti maakte was LFT en ik reed er in barredl van 6 voet in. Maar bijna iedereen surft een vorm zoals de Seaside bij beach breaks en kleine point breaks, dus we hebben het in Helium gemaakt omdat het echt licht is, zeer responsief, erg flexibel met een zachter gevoel en zeer duurzaam. Het is de beste optie voor een vorm als de Seaside in kleinere, zwakkere golven, denk ik. A small wave shredder.

  Product details
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Wit tinten
  Artikelnummer:
  007534
  Barcode:
  2013001363119
  Volume:
  37,3 Liter

  Firewire

  Firewire


  Firewire is van mening dat verfijningen in de vorm van hedendaagse moderne surfplanken alleen maar prestatievoordelen opleveren. Exponentiële prestatieverbeteringen vereisen de voortdurende ontwikkeling van nieuwe materialen en constructiemethoden die op hun beurt nieuwe ontwerpmogelijkheden zullen bieden.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Torq TET Fish
  € 418,95
  Torq TET Fish
  € 458,95
  Lib Tech Puddle Fish
  € 758,95 voor € 625,00
  Lib Tech Quiver Killer
  € 758,95 voor € 625,00

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.