Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Future fins EN FG Twin

  € 115,00
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  007991

  The EN Fiberglass Twin is Future's xtra-large sized twin-fin, offering that classic twin fin feel. It’s a versatile option for multiple board designs that throwback to the 70’s and early 80’s. The fiberglass material combined with a wide base and extra tall height gives this fin maximum drive, while the thinner tip allows for just the right amount of flex for maneuverability.

  Template Category | Neutral (balanced, all-around)
  Construction | Fiberglass
  Size | Large Twin

  Side Fins
  Area 22.75
  Height 5.55
  Base 5.44
  Foil FLAT

  Kleur
  Maat
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Future fins

  Future Fins


  In 1996 besloten twee gebroeders om hun technische knowhow te combineren met iets waar ze van hielden, surfen. Ze hebben altijd lokale producten en insides als heel belangrijk te beschouwen. Nu kunnen ze bij Futures een vin bedenken, ontwerpen, knippen en surfen, allemaal binnen een paar uur onder één dak in Huntington Beach. Met dit vermogen evolueren ze voortdurend nieuwe ontwerpen, creëren we nieuwe gevoelens en nieuwe ervaringen. Het delen van deze nieuwe innovaties met andere surfers is wat onze toewijding tot vooruitgang drijft.

  Als innovators is Future gedreven om te verbeteren, om nooit genoegen te nemen. Elke golf is een kans om te ontwikkelen, te leren en te groeien. Surfers rijden al honderden jaren golven en het is met diep respect dat we surfapparatuur voortdurend verfijnen met feedback van de elite surfers en shapers in de wereld.

  Kleur:
  Blauw tinten
  Artikelnummer:
  007991
  Barcode:
  2013001365304
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.