Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Future fins Jordy Signature

  € 120,00
  Levertijd: 1-2 werkdagen
  007992

  The Jordy Signature (L), designed by championship tour surfer Jordy Smith, is a large sized fin in the Rake template category. This set is the daily driver for Jordy’s assault on the World Tour. The Honeycomb construction provides a balanced flex pattern, perfectly suited for Jordy’s smooth lines. The center fin is smaller than the side fins for increased maneuverability.

  Template Category | Rake (drawn-out, control, drive)
  Construction | Honeycomb
  Ride Number | Balanced – 5.5
  Size | Large (180+ lbs)

  Side Fins Center Fin
  Area 15.92 15.29
  Height 4.68 4.49
  Base 4.65 4.56
  Foil FLAT SYMM


  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Future fins

  Future Fins


  In 1996 besloten twee gebroeders om hun technische knowhow te combineren met iets waar ze van hielden, surfen. Ze hebben altijd lokale producten en insides als heel belangrijk te beschouwen. Nu kunnen ze bij Futures een vin bedenken, ontwerpen, knippen en surfen, allemaal binnen een paar uur onder één dak in Huntington Beach. Met dit vermogen evolueren ze voortdurend nieuwe ontwerpen, creëren we nieuwe gevoelens en nieuwe ervaringen. Het delen van deze nieuwe innovaties met andere surfers is wat onze toewijding tot vooruitgang drijft.

  Als innovators is Future gedreven om te verbeteren, om nooit genoegen te nemen. Elke golf is een kans om te ontwikkelen, te leren en te groeien. Surfers rijden al honderden jaren golven en het is met diep respect dat we surfapparatuur voortdurend verfijnen met feedback van de elite surfers en shapers in de wereld.

  Kleur:
  Zwart tinten
  Artikelnummer:
  007992
  Barcode:
  2013001365311
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.