Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Futures Fins Futures Fins - John John Alpha Black - Thruster M - Surfboard Fins

  € 83,00
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  010455

  The John Jon Florence Alpha fin is a medium sized balanced fin with a ride number of 5.5. It is the same template that JJF rode to the WSL World Championships in 2016 and has been very popular as a result! The C6 material and flat foil make this fin predictable, yet more lively in softer suf then compared to the Techflex version. All Alpha products are designed and manufactured exclusively in Huntington Beach, Ca USA


  Side Fins Center Fin
  Area 14.98 14.98
  Height 4.56 4.56
  Base 4.45 4.45
  Foil FLAT SYMM


  Kleur
  Maat
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Futures Fins

  Future Fins


  In 1996 besloten twee gebroeders om hun technische knowhow te combineren met iets waar ze van hielden, surfen. Ze hebben altijd lokale producten en insides als heel belangrijk te beschouwen. Nu kunnen ze bij Futures een vin bedenken, ontwerpen, knippen en surfen, allemaal binnen een paar uur onder één dak in Huntington Beach. Met dit vermogen evolueren ze voortdurend nieuwe ontwerpen, creëren we nieuwe gevoelens en nieuwe ervaringen. Het delen van deze nieuwe innovaties met andere surfers is wat onze toewijding tot vooruitgang drijft.

  Als innovators is Future gedreven om te verbeteren, om nooit genoegen te nemen. Elke golf is een kans om te ontwikkelen, te leren en te groeien. Surfers rijden al honderden jaren golven en het is met diep respect dat we surfapparatuur voortdurend verfijnen met feedback van de elite surfers en shapers in de wereld.

  Kleur:
  Zwart tinten
  Artikelnummer:
  010455
  Barcode:
  2013001520499
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.