Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  H. Ingleby Harley Ingleby Moe Paars

  € 1100,00
  000205
  Dit is een halflength surfboard ontworpen voor shortboarders waarvan je net een beetje meer volume wilt voor de kleinere omstandigheden. Aan de andere kant kan het ook worden gezien als een board voor longboarders die een beetje minder volume willen voor meer shredability! Het board zelf is geschikt voor zowel beginners als ervaren surfers, dus als je een baas bent of een baas wilt worden, is dit board perfect voor jou. Het bredere lichaam maakt het een gemakkelijke paddle-buddy en verhoogt het board langs de lijnsnelheid. Het heeft een zeer continue vorm waardoor het een snelheidsduivel is op de langere golven. De pin-tail maakt dit bord net dat beetje eenvoudiger om down the line te hanteren. Als u op zoek bent naar een board dat u dat expressvolume geeft voor de kleinere Nederlandse omstandigheden, is dit bord voor u bedoeld! Kom langs wanneer je maar wilt en we kunnen samen je board bekijken!
  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Paars
  Artikelnummer:
  000205
  Barcode:
  2013000994567
  Volume:
  49,4 Liter

  H. Ingleby

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 15:00u besteld, morgen in huis.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.