Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Hayden The Loot

  € 809,00
  007363
  The Loot is a new shape in the vein of the Plunder model, with less width in the nose and a 5-fin setup – a much more versatile design. Constructed in our all-new PE-C technology. Loot boasts a polyeurethane core, epoxy lamination and a composite stringer with iBeam flex.

  Dimensions Volume
  5’6” x 19 3/4″ x 2 3/8” 28.03 ltr
  5’8” x 20” x 2 1/2″ 30.80 ltr
  5’10” x 20 1/4″ x 2 5/8” 33.73 ltr
  6’0” x 20 1/2″ x 2 3/4″ 36.81 ltr
  6’2” x 20 3/4″ x 2 7/8” 40.05 ltr
  6’4” x 21” x 2 7/8” 41.80 ltr
  6’6” x 21 1/2″ x 2 7/8” 43.80 ltr
  7’0” x 22” x 3” 51.04 ltr


  PE-C Construction – Carbon – Composite Stringer
  Hayden has developed the PE-C technology using high quality composite materials that are engineered to flex with your surfing. It has been designed around the Torsional Flex a centerline stringer creates during turns.

  Taking inspiration from FutureFlex and combining that with modern materials and technology, the all new PE-C Epoxy Carbon Composite Stringer is half the weight of a traditional PU stringer and utilizes a unique Flexual Memory to retain that new board feeling for longer. The Carbon properties increase the Flex Speed and Drive in comparison to the standard PE construction.

  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Wit tinten
  Artikelnummer:
  007363
  Barcode:
  2013001348475

  Hayden

  Hayden

  Haydenshapes Surfboards is een modern merk opgericht in 1997 in Sydney, Australië, door Hayden Cox. Geïnspireerd door design, technologie, innovatie en eenvoudige / schone esthetiek, wordt Haydenshapes verkocht in meer dan 70 landen over de hele wereld met kantoren in zowel de VS als Australië.

  Met een grote focus op innovatieve surfboards voor prestaties, streeft Haydenshapes naar het ontwerpen en leveren van hoogwaardige prestatieontwerpen die leuk zijn om te surfen en werken om het vermogen van de dagelijkse surfer te verbeteren.

  De fundamenten van Haydenshapes draaien om modern design en innovatie. De monochromatische zwart-witte esthetiek van het merk wordt geïdentificeerd door het gebruik van Haydens kenmerkende parabolische koolstofvezelrail van FutureFlex, een innovatieve surfboardtechnologie die is ontwikkeld en gepatenteerd door Hayden Cox en in 2006 op de markt is gebracht.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.