Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Heren Accessoires sex wax

  Filters
  Filters

  Accessoires

  Beide winkels en de webshop van Hart Beach bieden een geruime collectie heren accessoires aan. Van poncho's tot aan zonnebrillen en van caps tot aan sokken. Hierdoor kan een outfit compleet gemaakt worden, ervaar ultiem comfort doordat je een poncho gebruikt na het surfen of dat je de golven kan checken op jouw horloge.

  Horloge

  De tijd weten is vaak een ding, tijdens een surfsessie vergeet je liever de tijd. Maar om te weten wanneer het hoog en laagtij is daar kan een horloge je helemaal bij helpen. Een horloge maakt vaak een outfit compleet en geeft een sportieve touch. Verschillende horloges maken verschillende modellen zoals: Nixon en Rip Curl. 

  Drinkfles

  Voor, tijdens en na een surfsessie blijft het noodzakelijk om voldoende water te drinken. Wij hebben een heleboel verschillende soorten bekers en prints van het merk Mizu, door z'n beker te gebruiken spaar je in ieder geval een hoop plastic uit wat dus goed is voor onze wereld. Ook heeft Mizu een filter op de markt gebracht waardoor water gefilterd kan worden en het een stuk beter smaakt! 

  Zonnebrillen

  Een zonnebril is bijvoorbeeld noodzakelijk in het verkeer, maar ook op het strand kan het behoorlijk wat comfort geven zodat de zon dan niet weerkaatst in jouw ogen. Verschillende merken leveren verschillende monturen, Hart Beach heeft merken zoals: Electric, Komono, Nectar, Quiksilver en Roxy.

  Caps

  Petjes en caps zijn ideaal als je een bad hair day hebt, of omdat het gewoon comfort geeft en omdat je wilt laten zien welk merk je tof vindt. Hart Beach heeft caps van merken zoals: Afends, I Love Surfing, Quiksilver, Rip Curl, Rusty, RVCA, Vissla en Volcom. 

  Sokken

  Sokken kunnen een outfit helemaal compleet maken. Dit gebeurd zeker met de sokken van Stance, deze hebben namelijk toffe prints waardoor het echt een toegevoegde waarde is en matcht met jouw outfit en persoonlijkheid. 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.