Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Hurley Hurley Advantage 4/3MM full Suit - Wetsuit Kids

    € 230,00
    011561

    De Advantage 4/3 mm is een duurzaam neopreen fullsuit dat is gemaakt met behulp van milieuvriendelijke processen en je de hele tijd dat je het draagt warmte en elasticiteit biedt.

    - Rekbaarder en duurzamer: Gemaakt met behulp van milieuvriendelijke processen zoals carbon black gerecycled van gebruikte banden, dope-geverfde vezels en op kalksteen gebaseerd neopreen dat, samen met het Exoflex-materiaal, je meer bewegingsvrijheid geeft.
     
    - Naden die niet in de weg zitten! Naden zijn gemaakt en ver van de oksels geplaatst, waardoor ze het laatste zijn waar je je zorgen over hoeft te maken en je totale bewegingsvrijheid geeft.
     
    - Naden zijn geseald en gecoat op specifieke punten om water buiten te houden , waardoor de levensduur van het pak wordt verlengd.
     
    - Isolerende en sneldrogende binnenkant dankzij warmtevasthoudende draadtechnologie die helpt de warmte binnen te houden en sneller droogt, zodat u altijd klaar bent voor de volgende branding.
     
    - Gesloten vanaf de voorkant met een ritssluiting op de borst, waardoor een betere pasvorm wordt gegarandeerd en het aan- en uittrekken wordt vergemakkelijkt.
     
    - Kniebeschermers met een nieuw, lichter ontwerp om minder water te absorberen.

    - Een zak voor sleutels bevindt zich in het borstpaneel aan de binnenkant.

    Kleur
    Maat
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Hurley

    Hurley (Nike)

    Hurley is opgezet in California door de founding father Bob Hurley in 1999 en werd eind 2001 een dochteronderneming van Nike. Zij hebben dus een lange relatie met het grootste en meest innovatieve sportmerk ter wereld. Dit partnerschap werkt twee kanten op. Nike focust zich volledig op het helpen van atleten om hun doelen te bereiken. Dat heeft ook voordelen voor de beste surfers ter wereld (denk maar aan Phantom). Tegelijkertijd zorgen de beste surfers ter wereld, atleten zoals John John Florence en Carissa Moore, voor hele nieuwe inzichten in producten waar 
    andere Nike atleten zowel in als buiten het water van kunnen profiteren.



    Kleur:
    Paars tinten
    Artikelnummer:
    011561
    • Gratis verzending

      Vanaf ā‚¬60,- *Surfboards in NL ā‚¬38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.