Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Kai Sallas Waikiki x Thunderbold Longboard Surfboard

  € 1449,00
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  012066

  De WAIKIKI is een perfect traditionele log met een single fin-opstelling. Het is een must voor je quiver, en iedereen zou moeten voelen hoe het is om er op te surfen.


  Traditiegetrouw heeft het zeer ronde 50/50 rails helemaal door de noseconcave.


  Voor mij is de WAIKIKI het type board dat gemaakt is om met gratie en stijl te surfen, soepel en langzaam. Dit board vertegenwoordigt echt alles waar Waikiki voor staat, eerlijk gezegd.


  Het doet me denken aan ukeleles, hoeladansers, oude beelden van een diamanten kop op de achtergrond uit de jaren 60. Al dat soort dingen.


  De WAIKIKI is alles wat een traditioneel longboard moet zijn..


  Maat:

  9' 2" X 22 1/2" X 2 3/4" X 69,6 "  Kai Sallas Longboard-bedrijf:


  Kai Sallas is geboren en getogen in Waikiki en begon met surfen toen hij 10 jaar oud was onder begeleiding van zijn vader, die zijn eerste golf pakte in 1960. Nadat hij zijn vormende jaren had doorgebracht onder de voogdij van het door de South Shore erkende woord 'Beach Boys', creëerde een plaats voor zichzelf op het wereldtoneel als zowel een teamrider voor Donald Takayama als een eeuwige bedreiging op alle competitieve locaties. Hij heeft evenementen over de hele wereld gewonnen - de Madives, Italië, China en meer, en hij is ook de eigenaar van Pro Surf School Hawaii; de grootste surfschool op de Hawaiiaanse eilanden.


  Kai zegt:


  “Waikiki is speciaal voor mij omdat het de geboorteplaats van het surfen is, het is waar de Hawaiiaanse royalty en koningin Liliuokalani haar zomerhuis hebben gebouwd en daarom heet de surfbreak Queens. Het is waar hertog Kahanamoku surfte en mensen leerde surfen... Het is alles voor mij.'

  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Kai Sallas

  Kleur:
  Groen tinten
  Artikelnummer:
  012066
  Barcode:
  2013001595794
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.