Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Northcore Key safe

    € 43,95
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    003442

    KEYPOD is de originele sportsleutelkluis - maak kennis met de volgende generatie KEYPOD 5Gs.

    Met behoud van het fundamentele concept van veilige sleutelopslag, is de gloednieuwe KEYPOD van de 5e generatie nu beschikbaar in het "S"-model.

    Gelanceerd in 2016, heeft het nieuwe ontwerp een behuizing van een dikkere legering, een deksel met extra verstevigende stutten om buiging te voorkomen, het deksel draait vanaf de basis en heeft een sterker bevestigingsmechanisme, dubbele dekselvergrendeling, een zware interne veer om de levensduur van het product te verlengen, een geïntegreerde beugelcombinatie-instelling plus een 10 mm stalen beugel. De 5Gs is super stoer!

    Plaats gewoon uw spullen, kies een stevig verankeringspunt op de auto (of een andere veilige plek) om de beugel van het hangslot vast te zetten, sluit het deksel en de beugel en stel de combinatie in. Keypod is een eenvoudige, robuuste, draagbare, weerbestendige, veilige opslagkluis voor sleutels en andere waardevolle spullen die zijn ontworpen om dieven af te schrikken.

    Het heeft een viercijferig combinatiehangslot met een geïntegreerd opbergvak dat groot genoeg is voor alle bekende moderne elektronische autosleutels (en sleutelloze sleutels), huissleutels, wisselgeld, creditcards en zelfs sommige mobiele telefoons. Het is een essentieel stuk uitrusting dat jaren meegaat.

    • Nieuw ontwerp voor 2016 10 mm dikke stalen hangslotbeugel
    • Stalen pen over de volle breedte ingebouwd in het scharnier voor extra sterkte
    • Geïntegreerd resetmechanisme voor beugelcombinatie
    • Supersterke 3 mm dikke behuizing van corrosiebestendige legering met schuimrug
    • Interne afmetingen: L 9 cm x B 6,3 cm x D 2,8 cm
    • Past op alle bekende autosleutels en startonderbrekers
      Eenvoudig onderhoud, droogvegen en af en toe oliën zorgen voor jarenlang betrouwbaar gebruik
    • Eenheid weegt ongeveer 0,84 kg

    *Kennisgeving nabijheidssleutel* Voor iedereen die een Keypod-sleutelkluis gebruikt, houd er rekening mee dat nabijheidssleutels nog steeds kunnen werken terwijl ze in een Keypod-sleutelkluis zijn opgesloten, waardoor een voertuig kwetsbaar wordt. We raden aan om de proximity-sleutelfunctie uit te schakelen via het softwaremenu van het voertuig wanneer u een Keypod-sleutelkluis gebruikt. Raadpleeg altijd het handboek van uw voertuigfabrikant voor deze procedure en de dekking van uw verzekeringspolis voordat u een Keysafe gebruikt


    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Northcore

    Northcore

    Northcore is een merk dat technische accessoires en hardware produceert voor de surf-, boardriding- en adventure sports-community's. De roots van Northcore liggen in hardcore koud water surfen, dus elk Northcore-product is sterk, praktisch, van uitzonderlijke kwaliteit en integriteit. Northcore houdt ervan om te ontwerpen, creëren en geïnspireerd te worden door te werken met de beste atleten en bezig te zijn met progressieve filmproductie, muziek, kunst en fotografie. 

    Als merk is duurzaamheid en levensduur van de producten van Northcore een belangrijk element. Northcore wilt producten maken die een doel hebben en die zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen met materialen die, waar mogelijk, de milieu-impact minimaliseren. Op deze manier hopen we dat de Northcore-producten vele jaren, zo niet generaties lang meegaan. Het is opwindend om te weten dat op een dag sommige van onze producten van ouder op kind en daarbuiten worden doorgegeven. 

    Kleur:
    Diversen
    Artikelnummer:
    003442
    Barcode:
    XK01-5G
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.