Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Kun Tiqi 70's Singlefin US Box

  € 987,00
  009801

  70s SINGLEFIN
  The classic shape of the 60´s combined with modern lines gives this wooden Singlefin a very loose surf feeling, together with control and speed, achieved by the single fin and the sharp edge on the tail. Surfing on the 70´s Singlefin is a clean, more glide orientated surfing.
  The 70´s Singlefin performs as well in medium sized and powerless waves as it does in fast and hollow waves. Fast edge changes are made possible by the V in the bottom, which also aids improved manoeuvrability.
  A hardwood stringer gives the board extraordinary stability. Nose and tail are also reinforced with hardwood.
  The ideal wave height for this board is 0.7 to 2 meters.

  The Kun_tiqi 70s Singlefin comes with a US- fin box.
  Comes complete with fiber glass singlefin.

  Length 6'6''
  Width 19 1/2''
  Thickness 2 5/8''

  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Diverse tinten
  Artikelnummer:
  009801
  Barcode:
  2013001483862

  Kun Tiqi

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.