Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Lib Tech Swordfish

  € 758,95
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  007361

  "HET BESTE ALTERNATIEVE BOARD" - KOLOHE ANDINO

  Matt and Kolohe's project. De Exacta is het speelse speelbord van Kolohe wanneer wat speelser wilt surfen.
  TECHNOLOGISCH STERKER - MILIEU NICER!
  Lib Tech is toegewijd aan board riding en hands-on high-tech boardbuilding. We hebben een leven lang gesurft, gevormd en gewerkt met alternatieve, hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en constructies. Traditionele surfplankconstructie is kwetsbaar en het bouwproces is giftig en ongezond voor de planeet en personeel. We weten dat er een manier moest zijn ...


  Mike Olson en onze experiMENTAL-divisie hebben onze meer dan 35 jaar ervaring met hands-on-board bouwen toegepast om een ​​betere surfplank te bouwen. In het proces hebben we het boek over de constructie van surfplanken volledig herschreven. Elk onderdeel dat we gebruiken in onze ecoIMPACTO-surfconstructie is volledig nieuw voor de surfindustrie. Ons Thermo-fusieproces minimaliseert radicale blootstelling aan hars en schuren en creëert verbazingwekkend duurzame, milieuvriendelijke, hoogwaardige surfstructuren die je geest zullen bevrijden en je surfen naar nieuwe hoogten zullen brengen.

   soepele, responsieve en hoogwaardige rit met het gevoel van polyester dat lang meegaat.

  Lib Tech Dang Moeilijk te Ding surfplanktechnologie
  MINDER ZORG ... MEER PLEZIER
  HET ULTIEME REISBORD
  ABSORBEERD GEEN WATER ALS JE EEN DING KRIJGT
  REPARATIES MET EPOXY
  Lib Tech Milieuvriendelijkere surfplanktechnologie
  MILIEUVRIENDELIJKE MATERIALEN EN PROCES
  ELIMINATIE VAN INDUSTRIE-STANDAARD BLOOTSTELLINGSPROCEDURES
  BEËINDIGING VAN INDUSTRIE-STANDAARD SCHUURPROCEDURES
  ELIMINATIE VAN INDUSTRIE-STANDAARDVERFBORSTELS, TAPE EN OPLOSMIDDELEN
  BIOHARS
  GERECYCLEERD SCHUIM
  LANGDURIGE BOUW

  Lengte Breedte Dikte Volume
  5'6 "19.0" 2.33 "27.0 cl
  5'8 "19.75" 2.40 "30.0 cl
  5'9 "19.25" 2.38 "29.0 cl
  5'10 "20,25" 2,54 "33,5 cl
  6'0 "20.75" 2.63 "36.5 cl
  6'2 "21.25" 2.75 "40.0 cl

  Levering

  - Surfboards worden verzonden met een koerier voor fragiele vracht.
  - Wij nemen z.s.m. contact met je op om een levermoment in te plannen.

  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Lib Tech

  Lib Tech

  “We will change everything you know about surfboards!” Dat is het motto van Lib Tech Surfboard Designs en het is hen ook echt gelukt! De nieuwe Lib Techs zien eruit alsof ze van een buitenaardse levensvorm naar de aarde zijn gebracht en veranderen het bouwen van surfboards van scratch!
  Alle materialen die Lib Tech gebruikt voor het maken van hun surfboards hebben ze zelf uitgevonden. Ze hechten er waarde aan dat hun boards licht en duurzaam zijn en eco friendly worden geproduceerd. En dat is hen prachtig gelukt! 
   
  De kern van de boards bestaat uit de zelf ontwikkelde Nitrogenecell Foam. Een soort extra sterk piepschuim dat geen water meer absorblibeert en heel erg licht is. Verder zit in elk blank 25-40% gerecycled materiaal.
  Om de kern heen vind je een laag Woven Basalt Fiber, een additief-vrij mineraal fiber dat extra sterk is en ervoor zorgt dat het board minder deuken kan krijgen. Daar omheen ligt de Hexzylon Fiber Foam Skin in het Honeycomb structuur. Ook dit extra stevig materiaal is zelf ontwikkeld en absorbeert vibratie wat het gevoel tijdens je rit nog soepeler maakt, zelfs bij rommelige omstandigheden.
  Het eigen ontwikkeld epoxy resin is extra sterk en duidelijk duurzamer dan de tot nu toe gebruikte polyester en epoxy resins. Voor extra duurzaamheid en stabiliteit zorgt het "Elasto Perimeter Dampening Fiber" wat om de rails van het board heen gaat. 
   
  Over het algemeen zijn de nieuwe Lib Tech Surfboards lekker licht en een goed stuk duurzamer dan de ons bekende polyester en epoxy boards. Ze zijn eco friendly en 100% Made in the USA. Ook is Lost Enterprises, een van de bekendste en grootste Surfboard merken ter wereld, aan een samenwerking met Lib Tech begonnen. Dus je kan er wel van uitgaan dat het boards van top kwaliteit zijn!
  Wij hebben de nieuwe Lib Techs exclusief binnen dus kom lekker langs een bakkie doen en de boards uitchecken. Op dit moment hebben we de short round (by lost) liggen en verwachten we een grote levering in Mei!
  Na 25 jaar ontwerpen, bouwen en verschillende board uitproberen, hebben we geleerd dat subtiele nuances die een geweldig board maken enorm van belang zijn. Onze Lib Tech Kraftsmen houden van hun baan en zijn constant aan het werk om betere boards te bouwen.

  Vanaf het begin zijn we zo milieubewust mogelijk geweest in onze werkomgeving. Van de materialen en processen die we gebruiken, tot ons recyclingbeleid, we hebben allemaal een gezonde werk- en speelomgeving nodig om maximaal te genieten.

  Kleur:
  Wit tinten
  Artikelnummer:
  007361
  Barcode:
  2013001348437
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.