Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Lib Tech FUNNELATOR

  € 729,99 voor € 625,00
  003171

  The Funnelator

  De ultra snelle groveler gaat samen met een high performance shortboard! 

  De combinatie maakte de Funnelator een mega snel high performance board. De unieke double V in de onderkant bij de vinnen wat voor een ongelofelijke snelheid zorgt ook in de kleinere dagen. De dunnere tail en de vergrootte rocker in de tail zorgt dat het board heel precies, snel en krachtig draait. Dit is allemaal in een board verwerkt dat nog steeds genoeg volume heeft dat je makkelijk alle golven in peddelt. 

  Perfect voor de kleine dag dat je soms wat volume mist, maar waarmee je nog steeds heel makkelijk alle turns, airs en noem maar op kan gooien. Dit board maakt je een preciezere surfer. En wat kan er nou beter zijn dan sneller en beter turns zetten.

  Product details
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Diversen
  Artikelnummer:
  003171
  Barcode:
  841049059082

  Lib Tech

  Lib Tech

  “We will change everything you know about surfboards!” Dat is het motto van Lib Tech Surfboard Designs en het is hen ook echt gelukt! De nieuwe Lib Techs zien eruit alsof ze van een buitenaardse levensvorm naar de aarde zijn gebracht en veranderen het bouwen van surfboards van scratch!
  Alle materialen die Lib Tech gebruikt voor het maken van hun surfboards hebben ze zelf uitgevonden. Ze hechten er waarde aan dat hun boards licht en duurzaam zijn en eco friendly worden geproduceerd. En dat is hen prachtig gelukt! 
   
  De kern van de boards bestaat uit de zelf ontwikkelde Nitrogenecell Foam. Een soort extra sterk piepschuim dat geen water meer absorblibeert en heel erg licht is. Verder zit in elk blank 25-40% gerecycled materiaal.
  Om de kern heen vind je een laag Woven Basalt Fiber, een additief-vrij mineraal fiber dat extra sterk is en ervoor zorgt dat het board minder deuken kan krijgen. Daar omheen ligt de Hexzylon Fiber Foam Skin in het Honeycomb structuur. Ook dit extra stevig materiaal is zelf ontwikkeld en absorbeert vibratie wat het gevoel tijdens je rit nog soepeler maakt, zelfs bij rommelige omstandigheden.
  Het eigen ontwikkeld epoxy resin is extra sterk en duidelijk duurzamer dan de tot nu toe gebruikte polyester en epoxy resins. Voor extra duurzaamheid en stabiliteit zorgt het "Elasto Perimeter Dampening Fiber" wat om de rails van het board heen gaat. 
   
  Over het algemeen zijn de nieuwe Lib Tech Surfboards lekker licht en een goed stuk duurzamer dan de ons bekende polyester en epoxy boards. Ze zijn eco friendly en 100% Made in the USA. Ook is Lost Enterprises, een van de bekendste en grootste Surfboard merken ter wereld, aan een samenwerking met Lib Tech begonnen. Dus je kan er wel van uitgaan dat het boards van top kwaliteit zijn!
  Wij hebben de nieuwe Lib Techs exclusief binnen dus kom lekker langs een bakkie doen en de boards uitchecken. Op dit moment hebben we de short round (by lost) liggen en verwachten we een grote levering in Mei!
  Na 25 jaar ontwerpen, bouwen en verschillende board uitproberen, hebben we geleerd dat subtiele nuances die een geweldig board maken enorm van belang zijn. Onze Lib Tech Kraftsmen houden van hun baan en zijn constant aan het werk om betere boards te bouwen.

  Vanaf het begin zijn we zo milieubewust mogelijk geweest in onze werkomgeving. Van de materialen en processen die we gebruiken, tot ons recyclingbeleid, we hebben allemaal een gezonde werk- en speelomgeving nodig om maximaal te genieten.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.