Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Low Presure
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Low Presure

  Filters
  Filters

  Stormrider

  Stormrider is een bedrijf dat zich toelegt op surfen en reizen. Het verbreden van de horizon en het benadrukken van het potentieel van de wereld van golven is het hele punt van het bedrijf. Stormrider heeft het geluk gehad om een ​​enorme diversiteit aan golven, mensen en culturen te hebben om eigen persoonlijke reizen te ervaren en te delen zodat de enthousiasme gedeeld kan worden. 

  De Stormrider-gidsen waren het eindproduct van deze toewijding. Stormrider gidsen zijn traag om te produceren, soms te traag. Maar dit komt simpelweg omdat ze niet willen dat er iets wordt uitgehaald. De mensen die het schrijven surfen en reizen daarom weten ze wat ze willen terug zien in een boek. Tot nu toe lijkt dit te hebben gewerkt omdat de Stormrider-boeken de best verkochte en bekendste surfgidsen ter wereld zijn.

  Het is altijd moeilijk om de balans te vinden .Tijdens het produceren van de surfinformatie proberen we meningen en persoonlijkheden uit de verschillende boeken te verwijderen om de harde en snelle feiten achter te laten. De sterren van The Stormrider Guides zijn de golven zelf, het enige wat we doen is proberen ze op een duidelijke en consistente manier te presenteren. De vijfsterrengolf van een surfer is de nachtmerrie van een andere surfer. De stijl is aangepast aan deze benadering - het is slechts een gids, je doet zelf de rest!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.