Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Low Presure The world surf guide

  € 54,95
  001334

  The biggest, most comprehensive, reference guide to the waves on Planet Surf The World Stormrider Surf Guide explores every dynamic surf zone known to man, from world-famous beaches to obscure reefs on the fringes of the known surf world. With completely revised and updated text, as well as painstakingly researched maps, this mammoth book is the largest collection of surf-spot information ever compiled.

  Each zone includes detailed analysis of the surf spots and swell forecasting, plus the lowdown on when to go, weather, accommodations, food, culture, hazards, the local scene and much more. A unique set of symbols and statistics make vital surf information instantly accessible. As an added bonus, The World Stormrider Surf Guide includes a global gallery of professional surf photographs. With over 260 detailed maps and 600 superb photos, this mammoth book is an essential tool and the ultimate surf travel resource for all globe-trotting waveriders.

  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Diversen
  Artikelnummer:
  001334
  Barcode:
  2013001030233

  Low Presure

  Stormrider

  Stormrider is een bedrijf dat zich toelegt op surfen en reizen. Het verbreden van de horizon en het benadrukken van het potentieel van de wereld van golven is het hele punt van het bedrijf. Stormrider heeft het geluk gehad om een ​​enorme diversiteit aan golven, mensen en culturen te hebben om eigen persoonlijke reizen te ervaren en te delen zodat de enthousiasme gedeeld kan worden. 

  De Stormrider-gidsen waren het eindproduct van deze toewijding. Stormrider gidsen zijn traag om te produceren, soms te traag. Maar dit komt simpelweg omdat ze niet willen dat er iets wordt uitgehaald. De mensen die het schrijven surfen en reizen daarom weten ze wat ze willen terug zien in een boek. Tot nu toe lijkt dit te hebben gewerkt omdat de Stormrider-boeken de best verkochte en bekendste surfgidsen ter wereld zijn.

  Het is altijd moeilijk om de balans te vinden .Tijdens het produceren van de surfinformatie proberen we meningen en persoonlijkheden uit de verschillende boeken te verwijderen om de harde en snelle feiten achter te laten. De sterren van The Stormrider Guides zijn de golven zelf, het enige wat we doen is proberen ze op een duidelijke en consistente manier te presenteren. De vijfsterrengolf van een surfer is de nachtmerrie van een andere surfer. De stijl is aangepast aan deze benadering - het is slechts een gids, je doet zelf de rest!

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.