Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Mick Fanning Boards Beastie Aqua Blauw tinten

  € 398,95
  003588
  Ingebouwde vinbox, geen screw through, en inclusief vinnen! De MF boards zijn epoxy laminated i.p.v. heat laminated voor meer respons, performance en stevigheid. 

  Kenmerken:
  • Wijde ronde tail voor lift en acceleratie in kleine zwakke golven, perfect voor moeiteloos snelheid maken.
  • Kleine rocker en gladde outline maakt dit board geschikt voor verschillende types surf.
  • Single to double concave voor meer snelheid en meer controle bij rail to rail turns.

  Afmetingen

  • 6'0 / 20 / 2 5/8 / 37.01L
  • 6'6 / 20 1/2 / 2 5/8 / 42.64L
  • 7'0 / 22 / 2 3/4 / 50.05L
  • 8'0 / 22 5/8 / 2 7/8 / 61.52L
  • 9'0 / 24 / 3 1/2 / 88.71L


  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Blauw tinten
  Artikelnummer:
  003588
  Barcode:
  2013001186978
  Volume:
  37,1 Liter

  Mick Fanning Boards

  Mick Fanning Boards

  Elk softboard model en elke afmeting in het MF-assortiment is ontworpen voor Mick's specificaties met behulp van geavanceerde software. Het merk produceert een Softboard met ongeëvenaarde prestaties

  De koolstofvezel is verzonken in het dek van de EPS-kern, wat resulteert in opslag van potentiële energie tijdens bochtenmet een progressieve ontgrendeling, resulterend in een vloeiende overgang tijdens bochten naar boven en in een zachtboard dat snelheid, kracht en flow biedt

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 15:00u besteld, morgen in huis.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.