Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Northcore Slidehanger Wetsuit-NOCO110

  € 20,95
  Levertijd: 1-2 werkdagen
  551-10-0036
  Northcore Slidehanger Wetsuit-NOCO110 Zwart
  De Northcore SlideHanger is een robuuste kit gemaakt van 100% gerecycled ABS-plastic in Californië. Het is ontworpen om schouderdragen in natpakken en algemene materiaalmoeheid te elimineren, waardoor de algehele spanning van de stof veroorzaakt door standaardhangers aanzienlijk wordt verminderd, wat op zijn beurt de levensduur van uw natpak verlengt.

  Met de SlideHanger kan een wetsuit vanaf de taille van het pak over de speciale I-balkstaaf draperen, waardoor schouderschade en -schade volledig worden geëlimineerd. Perfect voor wetsuits, watersportvesten, reddingsvesten, windsurfkit en meer die binnen enkele seconden op en van de hanger glijden. Natte kit droogt ook sneller op de Northcore SlideHanger.

  100% gerecycled ABS-plastic
  Vermindert schouderslijtage en materiaalmoeheid
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Northcore

  Northcore

  Northcore is een merk dat technische accessoires en hardware produceert voor de surf-, boardriding- en adventure sports-community's. De roots van Northcore liggen in hardcore koud water surfen, dus elk Northcore-product is sterk, praktisch, van uitzonderlijke kwaliteit en integriteit. Northcore houdt ervan om te ontwerpen, creëren en geïnspireerd te worden door te werken met de beste atleten en bezig te zijn met progressieve filmproductie, muziek, kunst en fotografie. 

  Als merk is duurzaamheid en levensduur van de producten van Northcore een belangrijk element. Northcore wilt producten maken die een doel hebben en die zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen met materialen die, waar mogelijk, de milieu-impact minimaliseren. Op deze manier hopen we dat de Northcore-producten vele jaren, zo niet generaties lang meegaan. Het is opwindend om te weten dat op een dag sommige van onze producten van ouder op kind en daarbuiten worden doorgegeven. 

  Kleur:
  Zwart
  Artikelnummer:
  551-10-0036
  Barcode:
  NOCO110
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.