Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Northcore Surfrack Single

    € 44,95
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    003341

    De nieuwe Northcore kwaliteit EVA-schuim gecoate surfplankdragers zijn met precisie vervaardigd uit hoogwaardig meertraps corrosiewerend behandeld aluminium en gaan een leven lang mee.

    Het enkele rek van Northcore is echt veelzijdig omdat het aan de muur of het plafond kan worden gemonteerd (bevestigingen zijn inbegrepen) voor opslag of weergave en zelfs in een bestelwagen kan worden gemonteerd voor het opbergen van compacte boards. Het enkele rek kan elke surfplank bevatten, inclusief longboards tot 4,25 ' dik (het is niet ontworpen voor SUP's). Schuif je stick erin en hij is veilig en klaar voor je volgende surfsessie.

    Uiterst sterke aluminiumconstructie
    Meertraps corrosiepreventie behandeld
    Gevoerd met EVA-schuim
    Inclusief muurbevestigingsbouten
    Opbergruimte voor 1 surfboard/longboard (geen SUP)
    Geschikt voor alle surfboards en longboards tot 4,25'' dik
    Rekdiepte vanaf muur 14 cm x lengte 45 cm
    De laadcapaciteit van een enkel rek is 23 kg

    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Northcore

    Northcore

    Northcore is een merk dat technische accessoires en hardware produceert voor de surf-, boardriding- en adventure sports-community's. De roots van Northcore liggen in hardcore koud water surfen, dus elk Northcore-product is sterk, praktisch, van uitzonderlijke kwaliteit en integriteit. Northcore houdt ervan om te ontwerpen, creëren en geïnspireerd te worden door te werken met de beste atleten en bezig te zijn met progressieve filmproductie, muziek, kunst en fotografie. 

    Als merk is duurzaamheid en levensduur van de producten van Northcore een belangrijk element. Northcore wilt producten maken die een doel hebben en die zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen met materialen die, waar mogelijk, de milieu-impact minimaliseren. Op deze manier hopen we dat de Northcore-producten vele jaren, zo niet generaties lang meegaan. Het is opwindend om te weten dat op een dag sommige van onze producten van ouder op kind en daarbuiten worden doorgegeven. 

    Kleur:
    Diversen
    Artikelnummer:
    003341
    Barcode:
    NOCO90A
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.