Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Northcore Surfrack Single

  € 40,00
  Levertijd: 3-5 werkdagen
  003341

  Precision engineered from high strength multi-stage corrosion prevention treated aluminium, the new Northcore quality EVA foam coated surfboard racks should last a lifetime.

  The Northcore single rack is really versatile as it can be wall or ceiling mounted (fixings are included) for storage or display and even mounted inside a van for compact board storage.The single rack will hold any surfboard including longboards up to 4.25" thick (it is not designed for SUPs). Slide in your stick and it is safe and ready for your next surf.

  High strength aluminium construction
  Multi Stage corrosion prevention treated
  Padded with EVA foam
  Includes wall fixing bolts
  Storage for 1 surfboard/longboard (not SUP)
  Holds all surfboards and longboards up to 4.25'' thick
  Rack depth from wall 14cm x length 45cm
  The single rack loading capacity is 23KG

  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Northcore

  Northcore

  Northcore is een merk dat technische accessoires en hardware produceert voor de surf-, boardriding- en adventure sports-community's. De roots van Northcore liggen in hardcore koud water surfen, dus elk Northcore-product is sterk, praktisch, van uitzonderlijke kwaliteit en integriteit. Northcore houdt ervan om te ontwerpen, creëren en geïnspireerd te worden door te werken met de beste atleten en bezig te zijn met progressieve filmproductie, muziek, kunst en fotografie. 

  Als merk is duurzaamheid en levensduur van de producten van Northcore een belangrijk element. Northcore wilt producten maken die een doel hebben en die zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen met materialen die, waar mogelijk, de milieu-impact minimaliseren. Op deze manier hopen we dat de Northcore-producten vele jaren, zo niet generaties lang meegaan. Het is opwindend om te weten dat op een dag sommige van onze producten van ouder op kind en daarbuiten worden doorgegeven. 

  Kleur:
  Diversen
  Artikelnummer:
  003341
  Barcode:
  NOCO90A
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.