Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    ONeill Hyperfreak Comp 3/2 Zipless Full - Wetsuit Heren

    € 334,95 voor € 234,47
    007104
    ONeill Hyperfreak Comp 3/2 Zipless Full grijs tinten
    O'Neill Hyperfreak wetsuits zijn gemaakt van superlicht TechnoButter 3 en Technobutter 3X neopreen, het meest unieke, lichtgewicht, volledig gesealde wetsuit op de markt. Deze geavanceerde technologie stelt je in staat om op het hoogste niveau te presteren met een constructie die zo comfortabel en licht is met aandacht voor detail, dat je zou zweren dat je naakt aan het surfen was.

    Belangrijkste eigenschappen:
    Zipless / F.U.Z.E (Front Upper Zip Entry) Closure
    Minimale Seam Design
    Naadloze paddel zones
    Dubbele Seal Nek
    360 graden; barrier with drain holes

    Constructie:
    TB3X Volledig getapet naden / GBS (Gelijmde & Blind gestikt) naden
    Borst/ Onderlichaam: Technobutter 3
    Volledig lichaam / Benen : TechnoButter 3
    Rug / Armen / Schouders: Technobutter 3
    Aqua Alpha oplosmiddelvrije Neopreen laminering
    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    ONeill

    O'Neill

    Het is in 1923 dat het tweede kind van de familie O'Neill en de eerste jongen, Jack, ter wereld kwam in Los Angeles, CA. Geen "grote golven" tijdens dit casual leven van een Amerikaans kind tijdens de Grote Depressie, tot 1934. Deze eerste dag van bodysurfen in Santa Monica is dan ook de tweede geboortedatum van Jack geworden. De dag dat hij zijn ware passie ontdekte, leidde hij hem naar wat hij vandaag werd. Inderdaad, een paar jaar later, nadat hij verschillende banen had uitgeprobeerd en een aantal bedrijven had gelanceerd, begon Jack geschiedenis te schrijven door de allereerste surfwinkel ooit in 1952, in San Francisco, te openen. De winkel zou 7 jaar later naar het iconische Santa Cruz worden verplaatst. 1953 was toen het jaar waarin Jack voor eeuwig de watersport revolutioneerde door het allereerste wetsuit uit te vinden. Dit was het startpunt van O'Neill's weg om het legendarische merk te worden dat het vandaag is.

    Helaas, was het dezelfde uitvinding wat Jack zijn oog kostte. Inderdaad, tijdens een van de vele surfsessies, nadat Jack van zijn board was gevallen, kwam het deck terug recht in zijn linkeroog. Was het vanwege een nieuwe golf die terugkwam of vanwege de leiband die aan zijn lichaam was gebonden? Jack zelf zou niet weten wat als de echte reden van dit ongeluk zou kunnen worden beschouwd. 

    Nadat Jack wordt erkend als een legende van de surfwereld, is Jack's nieuwe uitdaging om een ​​duurzame erfenis te ontwikkelen en over te dragen aan de komende generaties. Het belangrijkste doel is om het belang van zorg voor onze oceanen en omgevingen te vergroten.



    Kleur:
    Zwart
    Artikelnummer:
    007104
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.