Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Quiksilver - Sessions 3mm - Round Toe Surf Shoes

    € 56,95
    012835

    Features:

    • StretchFlight neoprene for increased warmth and comfort without reducing fabric stretch
      24% less CO2 emissions per wetsuit
    • Limestone-derived eco-friendly neoprene made from rubber tire waste. Bluesign® certified
    • Exterior seams: Firm flatlock stitching that is not sealed
    • Entry system: Velcro closure
    • Aqua Alpha, non-toxic water-based adhesive
    • Composition 100% nylon
    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    ONeill Psycho Tech 5mm Lobster Gloves
    € 52,95 voor € 31,77
    Xcel - Drylock 5mm - 5-finger Surf Gloves
    € 75,00 voor € 45,00
    Rip Curl F-Bomb 7 mm Round Toe
    € 99,99 voor € 59,99

    Quiksilver

    Quiksilver

    Quiksilver Kleding voor Mannen, Vrouwen en Kinderen

    Stijlvol, Duurzaam en Avontuurlijk

    Welkom bij Quiksilver, hét merk voor kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen die houden van avontuur en stijl. Met decennia aan ervaring in de surf- en outdoorwereld, biedt Quiksilver hoogwaardige kleding die niet alleen modieus is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

    Onze collectie voor mannen omvat een breed scala aan kledingstukken, waaronder T-shirts, overhemden, broeken, jassen en nog veel meer. Of je nu een casual look wilt creëren voor een dagje uit met vrienden of je klaar wilt maken voor een avontuurlijke surftrip, Quiksilver heeft de perfecte kledingstukken om je stijl naar een hoger niveau te tillen. Onze kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel aanvoelen en lang meegaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

    Voor vrouwen biedt Quiksilver een uitgebreide collectie kleding die zowel trendy als functioneel is. Van jurken en rokken tot jassen en badkleding, onze kleding is ontworpen om je te laten stralen, waar je ook bent. Met aandacht voor detail en een focus op kwaliteit, zorgt Quiksilver ervoor dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel voelt in onze kleding.

    Ook voor kinderen heeft Quiksilver een geweldige selectie kledingstukken die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van actieve en speelse kinderen te voldoen. Onze kinderkleding is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en bestand tegen de avonturen van het dagelijks leven. Of het nu gaat om een dag op het strand, een fietstocht met vrienden of gewoon spelen in de achtertuin, Quiksilver kleding zorgt ervoor dat kinderen er cool uitzien en zich comfortabel voelen.

    Wat Quiksilver onderscheidt van andere merken is onze toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door het gebruik van duurzame materialen en productieprocessen. Bij Quiksilver geloven we dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan, en we zijn er trots op dat we kleding kunnen bieden die zowel trendy als milieuvriendelijk is.

    Dus, als je op zoek bent naar kleding die niet alleen modieus is, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid biedt, kijk dan niet verder dan Quiksilver. Ontdek onze collectie voor mannen, vrouwen en kinderen op onze website en laat je inspireren door de avontuurlijke geest van Quiksilver. Of je nu een ervaren surfer bent of gewoon op zoek bent naar kleding die bij jouw levensstijl past, Quiksilver heeft alles wat je nodig hebt. Begin vandaag nog met het creëren van je eigen stijl met Quiksilver.


    In 1969, twee Torquay-bewoners, Alan Green en John Law, wendde zich tot het maken van boardshorts in hun garage op basis van wat zij zagen als een markt kans. Authenticiteit, innovatie, trots, vertrouwen en een geloof in grenzeloos potentieel zijn de basis geweest voor Quiksilver.

    Het Quiksilver-logo is een kruiperige golf en een met sneeuw bedekte berg. Sinds 1969 heeft Quiksilver zijn toewijding aan kwaliteit en prestaties gehandhaafd en deze boodschap over de hele wereld verspreid. Quiksilver is geboren op het strand en het kernconcept van mode met functie is omarmd door iedereen die van een actieve outdoor levensstijl houdt. De golf en besneeuwde berg logo symboliseren uitmuntendheid en authenticiteit. Het logo is geïnspireerd op een beroemde Japanse houtsnede met een tyfoongolf en Mt Fuji. 

    Quiksilver is één van 's werelds toonaangevende merk voor buitensportstijlen, dat een gevarieerde mix heeft van merkkleding, wintersportkleding, surfuitrusting, schoenen en accessoires.

    Kleur:
    Grijs tinten
    Artikelnummer:
    012835
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.