Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Quiksilver X Stranger Things - 6 Panel Cap

  € 32,99 voor € 19,79
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  014410

  Over de collectie

  ''Een reizende bende rippers duikt dieper de woestijn in, met elke tik van de kilometerteller op het dashboard van de econoline. Vreemde monsters liggen aan de horizon, en welke afslag van de snelweg we ook nemen, alle wegen leiden naar the upside down.''

  Een terugblik op het verleden terwijl we ons in het onbekende van het nu wanen.

  De vrijheid van de open weg omarmend, de woestijnen van het westen, en de oneindige lust naar avontuur van de groep. Dat is wat deze collectie uitstraalt. 

  Quiksilver heeft vijf verschillende capsules gemaakt voor deze collectie.

  De eerste is de Quiksilver x Stranger Things 1986 collectie. Deze collectie biedt een splitsing van heldere en donkere items, afhankelijk van welke kant van de kloof je kiest om te spelen. Deze capsule is nu beschikbaar!

  De andere vier capsules komen uit op 27 mei en 24 juni.

  Als je meer wilt lezen over deze collectie, klik hier! 

   

  Quicksilvers Strange Surfing

  Wat begon als een epische roadtrip om goede golven te vinden, neemt al snel een vreemde wending en zet het leven van vijf vrienden op z'n kop. Dit is Strange Surfing - een exclusieve film samenwerking tussen Stranger Things en Quiksilver.

  Met Kanoa Igarashi, Andy Nieblas, Mikey Wright en meer...

  Quiksilver een samenwerking aangegaan met Netflix Stranger Things om diep in hun design archieven van de jaren '80 te duiken en iconische, tijdgebonden stukken te recreëren voor de garderobe die de personages in Stranger Things 4 dragen. Deze short film is geïnspireerd door de Stranger Things serie en 

  een aantal van de items uit de nieuwe collectie zijn te zien in de short film, strange surfing.

  Je kunt de short film hieronder bekijken. 


  Kleur
  Maat
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Quiksilver Mean Doggin HD
  € 29,99 voor € 17,99
  Quiksilver Metanoia
  € 29,99 voor € 17,99

  Quiksilver

  Quiksilver

  In 1969, twee Torquay-bewoners, Alan Green en John Law, wendde zich tot het maken van boardshorts in hun garage op basis van wat zij zagen als een markt kans. Authenticiteit, innovatie, trots, vertrouwen en een geloof in grenzeloos potentieel zijn de basis geweest voor Quiksilver.

  Het Quiksilver-logo is een kruiperige golf en een met sneeuw bedekte berg. Sinds 1969 heeft Quiksilver zijn toewijding aan kwaliteit en prestaties gehandhaafd en deze boodschap over de hele wereld verspreid. Quiksilver is geboren op het strand en het kernconcept van mode met functie is omarmd door iedereen die van een actieve outdoor levensstijl houdt. De golf en besneeuwde berg logo symboliseren uitmuntendheid en authenticiteit. Het logo is geïnspireerd op een beroemde Japanse houtsnede met een tyfoongolf en Mt Fuji. 

  Quiksilver is één van 's werelds toonaangevende merk voor buitensportstijlen, dat een gevarieerde mix heeft van merkkleding, wintersportkleding, surfuitrusting, schoenen en accessoires.

  Kleur:
  Zwart tinten
  Artikelnummer:
  014410
  Barcode:
  3613377975351
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.