Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Suggesties

    Rip Curl

    Rip Curl

    In maart 1969 kwamen twee surfvrienden Doug "Claw" Warbrick en Brian "Sing Ding" Singer elkaar tegen in Gilbert Street, Torquay. Naarmate het gesprek vorderde gingen ze nadenken over hoe ze kunnen blijven surfen in de komende maanden."Wil je samen surfplanken maken?" Brian dacht meteen dat dit veel meer tijd zou betekenen voor surfen, dus zei ter plekke: "Ja!" En zo hebben ze een ​​paar dagen later ontslag genomen bij hun huidige werkgever. 

    De timing was perfect en net als dat ... Rip Curl werd geboren ...

    Rip Curl is al meer dan 30 jaar betekeningsvol in de surfscene, door het maken van wetsuits, kleding en surfaccessoires. De horloge-technologie van Rip Curl is geavanceerder dan ooit geweest. Met een snelle blik op je pols laten de getijdenhorloges je weten wat het tij doet en met hun revolutionaire SearchGPS-horloge kun je elke branding en elke gereden golf volgen.

    Rip Curl blijft authentiek en toegewijd aan hun surf historie, wat heeft bijgedragen aan het behoud van een hoogwaardige positie sinds de oprichting van het merk in 1969. Rip Curl zal blijven innoveren en naar de toekomst kijken om surfen naar nog meer te bieden. Rip Curl zegt: ''we weten wat we doen en we zullen er nog lang zijn''.
    Kleur:
    Zwart tinten
    Artikelnummer:
    013589
    Barcode:
    2013001677605
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.