Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Kleur:
  Wit tinten
  Artikelnummer:
  006297
  Barcode:
  804046143581

  Salty Crew

  Salty Crew

  Voor de harde werkers. De zoekers. Voor mensen die risico's nemen, het maken van fouten niet uit de weg gaan, watermannen met niets te bewijzen. voor  jong en oud. Voor de beproefden, voor degenen die ervoor kiezen om zout te blijven.

  Er was een tijd in surfen, misschien kun je het de gouden eeuw van het surfen noemen, voordat het cool was. Toen Surfers wilde mannen waren, verdreven uit de samenleving, waarschijnlijk door keuze.

  Ze vonden de zee beter dan de maatschappij waaraan ze waren onderworpen. Dus brachten ze hun leven in het water door. Niemand begreep wat ze daar aan het doen waren. Misschien begrepen ze het zelf niet, maar ze wisten dat ze het nodig hadden. Toen de branding vlak was visten ze, of doken ze, toen de wind opraakte, zeilden ze, maar ze kwamen nooit uit het water. Toen ze in het water waren, leefden ze, al het andere ... en al het andere wachtte gewoon. Deze houding lijkt te zijn verdwenen in de surfwereld, ergens onderweg verloren. De surfcultuur is van het strand verdwenen; het verloor zijn zout en droogde ergens het binnenland op. Maar toch zijn er nog steeds een paar die kiezen voor een levensstijl die wordt ondersteund door de oceaan ... ze kiezen om het zout te houden.


  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Rip Curl THE SURFING COMPANY TANK
  € 19,99 voor € 15,99
  Rip Curl THE SURFING COMPANY TANK
  € 19,99 voor € 15,99

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.