Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Kleur:
  Diversen
  Artikelnummer:
  452-90-0473
  Barcode:
  2013000900254

  Sector nine

  Sector Nine

  Het verhaal van Sector Nine begint in de achtertuin in 1993. Op dat moment bestond hun huis uit een stel goede vrienden, een halfpipe, een pooltafel, een tafeltennistafel en een vormkamer allemaal naast een paar mooie, zachte heuvels. Vanuit daar begon het merk zich uit te bereiden, eerst van kust tot kust, vervolgens van continent tot continent. Zoals de meeste lange ritten, is de onze gevuld met een aantal wegversperringen, verkeerde bochten, fouten, jump-starts, pieken, valleien, achterbankrijders, overwinningen, nederlagen en af ​​en toe periode van plezier op de open weg.

  'Built for Surfers, by Surfers' is het motto van Sector Nine en langzaam groeide de community, werknemers, vrienden, volgers, gelovigen en kanten en werd iedereen eenvoudigweg bekend als '9'ers'.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 15:00u besteld, morgen in huis.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.