Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Slide Gussie Stingray

  € 169,95
  007584

  Developed in Australia, this shape has been designed for extra stability and maneuverability, giving you a very similar feeling to surfing, and suitable for horizontal cruising or pool carving.

  Gussie is very versatile, recommended for riders which are already experienced surfers or skaters, but also for beginners that want to impro¬ve their balance and reaction times. Thanks to the Gussie set-up, it’s a model that will be your best friend on flat days.

  Slide truck 3.0
  After several months of development and testing, we are very proud to announce the 3rd generation of our surf skate truck: tighter turns, easier set-up and increased durability are the keypoints of our new product.

  • Less rising pads: Screws suffer less stress and last longer.
  • Tighter turns: Less wheelbite.
  • All 4 screws have their own self-locking nut to set up the truck to the board.
  • The inside spring has become symmetrical to make the assembly easier.

  Set up

  • 7 PLY MAPLE DECK
  • SLIDE TRUCKS
  • 70mm, 78A WHEELS
  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Diverse tinten
  Artikelnummer:
  007584
  Barcode:
  8428505000325

  Slide

  Slide

  Slide Surf Skate is de passie van de Taiwanese oprichter June Liu. In samenwerking met jonge surfer en skaters stond de creatieve visie van June in het teken van de ontwikkeling van de 'spring loaded multi-directional truck'. Door testing en engineering zorgt Slide ervoor dat de maximale potentie uit de traucks kan worden gehaald.
  Slide wil zo het garanderen dat de surfers en skaters de beste tijd mogelijk hebben als ze op hun Surf Skates op pad zijn.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.