Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Smoothstar 32.5"Johanne Defay - Surfskate

  € 319,95
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  007690

  Johanne's board is geschikt voor groms van meer dan 155 cm en volwassenen van minder dan 181 cm. Dit model SmoothStar is ideaal voor de surfer die van gemiddelde lengte is en die alle carving manoeuvres wil uitvoeren zoals: Round House Turns, Drawn out Carves en Grab Rail bochten.

  TECHNISCHE SPECIFICATIES Gewicht 4,1 kg

  Dek 32.5″ Wintertaling & Wit

  Breedte dek staart 26cm

  Lagers ABEC 7

  Trucks gepolijst aluminium

  Thruster Type SmoothStar Thruster I (standaard)

  De 32.5″ Het Johanne Defay Pro-model is een van de nieuwste SmoothStar Surf Trainers. Het is nauw ontwikkeld met vrouwelijke pro Surfer Johanne Defay en bootst haar krachtige carving-surfbochten na. De 32.5″ model heeft de diepste concave van alle kleinere high-performance modellen onder 33″. De diepere concave stelt rijders in staat om de rail meer vast te houden dan andere modellen en helpt de compressie tijdens de bocht te behouden, net als bij surfen.

  Het is nauw ontwikkeld met vrouwelijke pro Surfer Johanne Defay en bootst haar krachtige carving-surfbochten na. De 32.5″ model heeft de diepste concave van alle kleinere high-performance modellen onder 33″.

  De diepere concave stelt rijders in staat de rail meer vast te houden dan andere modellen en helpt de compressie tijdens de bocht te behouden, net als bij surfen.

  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Smoothstar

  Smoothstar

  Smoothstar is een Australisch merk dat sinds meer dan 15 jaar surf trainers bouwt. Wat uitziet als een skateboard is eigenlijk een surfboard op wielen. Het boardje stuurt als een surfboard en je moet snelheid maken zo als op een surfboard. Een Smoothstar is gemaakt om je surfen te verbeteren, dus een echt trainigs board voor surfers die constant beter willen worden. Diverse internationale pro coaches hebben duidelijk gemaakt dat Smoothstar de beste surf trainer is die er is. Ook te zien aan Smoothstar Team Riders die tegenwoordig Pro Surfers zijn, zo als Felipe Toledo, Joanne Defaye, Sally Fitzgibbons en Owen Wright.

  Kleur:
  Grijs tinten
  Artikelnummer:
  007690
  Barcode:
  2013001356616
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.