Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Ears surf ears 3.0 : red teal

  € 50,00
  003416
  Surf Ears 3.0

  Surf, zwem of beoefen je watersport in koud water? Dan is het belangrijk om je oren te beschermen! Een combinatie van koud water en wind kan een oorontsteking veroorzaken wat uiteindelijk leid tot de aandoening "surf ear".

  Wat is Surfers Ear? Waarom kunnen Surf Ears mij helpen? 

  Surf Ears zijn oordopjes voor mensen die graag surfen, zwemmen of watersporten. Deze oordopjes sluiten je oor perfect af en laten geen water meer binnen. Tegelijkertijd laten ze wel geluid naar binnen, zodat je zonder moeite met anderen kan kletsen.
  Het grote voordeel van deze oordopjes is dat ze makkelijk in maat veranderbaar zijn. In een pakketje zitten verschillende maten voor de oor schelp Zo vind je voor elk oor de optimale afsluiting. Verder zijn deze oordopjes voorzien van een klein touwtje die je aan je wetsuit/zwempak of om je nek vast kan zetten. Zouden de oordopjes er een keer uitvallen ben je ze niet gelijk kwijt.

  Met Surfers ear, of de medische term “diffuse exostose” wordt een langzame opbouw van bot in het oorkanaal bedoeld. Gaat dit te lang door kan de oorkanaal volledig afgesloten worden. Het resultaat is dat je slecht hoort en natuurlijk dat je een hoog risico oploopt tot oor invecties en ergere dingen. 

  Deze opbouw van bot in je oorkanaal wordt veroorzaakt door vocht (vooral koud water en wind) in je oor. Het is dus heel belangrijk je oren goed te beschermen vooral in de wintermaanden want als je eenmaal surfers ear hebt is het alleen nog maar met een operatie weer te repareren.   Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Rood tinten
  Artikelnummer:
  003416
  Barcode:
  ESE003RDTL2

  Surf Ears

  SURF EARS 2.0

  Surf Ears 2.0 zijn oordopjes voor mensen die graag surfen, zwemmen of watersporten. Deze oordopjes sluiten je oor perfect af en laten geen water meer binnen. Tegelijkertijd laten ze wel geluid naar binnen zodat je zonder moeite met anderen kan kletsen.
  Het grote voordeel van deze oordopjes is dat ze makkelijk in maat veranderbaar zijn. In een pakketje zitten twee verschillende maten voor de oor schelp en 3 verschillende afsluitings- propjes. Zo vindt je voor elk oor de optimale afsluiting. Verder zijn deze oordopjes voorzien van een kleine leash die je aan je wetsuit/zwempak of om je nek vast kan zetten. Zouden de oordopjes er een keer uitvallen ben je ze niet gelijk kwijt.
  Maar waarom heb je zulke surf ears eigenlijk nodig?

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.